Menu

7 dolog, amire oda kell figyelni az online rulettnél

Főoldal >> Blog >> Fontos dolgok, amikre oda kell figyelni

Sok olyan kaszinó játék létezik, amely engem/minket levett a lábunkról. Mégis a rulett ezek közül valamennyire kiemelkedik. Gyors, pörgős játék, akár szórakozásból is lehet játszani, elérhető minden online kaszinóban, de a hagyományos kaszinókban is legalább egy asztalt megtalálhatsz. Az adrenalin lüktet játék közben az emberben, és nem mellesleg, ha ügyes vagy, pénzt is nyerhetsz.

Az online rulettről hoztam ma egy cikket nektek, ami segíthet jobb játékossá válni. Mert ugyan vannak, akik azt hiszik, a rulett csak és kizárólag a szerencsén múlik, ez csak részben igaz. Vannak szabályok, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ha mégis megteszed, hamar pénz nélkül találhatod magad.

Nézzük a hét legfontosabb szabályt, ami az online rulettel kapcsolatos! Sokaknak ezek a szabályok triviálisak lehetnek, de ahogy szokták mondani: A jó pap is holtig tanul.

1.: Válassz megbízható kaszinót

Talán ez az egész alfája és omegája. Elsősorban olyan kaszinót kell választanod, amely minden engedéllyel rendelkezik, ugyanis ebben az esetben nullára lehet redukálni annak az esélyét, hogy valamilyen módon megkárosítanak. Sokan tartanak még így is az online szerencsejátéktól, de egyetlen magát valamire tartó kaszinó sem kockáztatná az engedélye elveszítését, csak hogy lehúzzon egy átlagos fickót. Ezeknek a kaszinóknak az a céljuk, hogy magas minőséget nyújtsanak a játékosaiknak, akik így visszatérő vendégek lesznek, és talán még az ismerőseik között is elhintik, hogy mit találtak.

Az engedélyek mellett nézd meg azt is, milyen be-, és kifizetési módok állnak rendelkezésre, valamint a játékkínálat sem mindegy. A rulett mindenhol megtalálható, de annak több változata is létezik, nem árt ellenőrizni, hogy a te kedvenced is ezek között van vagy sem. Szintén fontos, hogy milyen fogadási vagy kifizetési limitek elérhetők.

2.: Válaszd az európai rulettet

A különbség a két fajta között

A rutinnal rendelkező játékosoknak minden bizonnyal már megvan, hogy milyen fajtáját szeretik a rulettnek, de ha még csak most ismerkedsz vele, hadd ajánljuk az európai rulettet. Az európai és az amerikai rulett a legnépszerűbb, a kettő között nagyon kevés a különbség, mégis, ez jelentős előnyt jelent a kaszinó részére. Elmagyarázom.

Az európai és az amerikai rulettnél is 1-től 36-ig vannak számok, de míg az európainál csak egy plusz szám van (a nulla), addig az amerikainál kettő (a nulla és a dupla nulla). Ez nem tűnik hatalmas difinek, de higgyétek el, az. Egyrészt a nyerési esélyeid kisebbek, másrészt az amerikai rulettnél nagyobb a ház előnye: 5,2% a 2,8-hoz képest. És a játékosok mindig azt keresik, hol a legkisebb a ház előnye…

3.: Tartsd magad a költségvetésedhez

Ha már jártál az oldalon, vagy más sportfogadással, kaszinóval kapcsolatos weboldalon, akkor a bankroll menedzsment kifejezéssel bizonyára hallottál. Ebbe most részletesen nem megyek bele, a lényeg röviden és tömören: Jelölj ki egy összeget, amivel játszol, és ha az elfogy, állj meg. A rulett egy rendkívül szórakoztatót játék, gyorsan történnek a dolgok, és az ember ilyenkor hajlamos megfeledkezni a saját takarójáról, illetve annak hosszáról.

Készíts egy költségvetést, nézd meg, mennyivel játszhatsz úgy, hogy az máshonnan ne vonja el a pénzt. Mert, ha mondjuk nem tudod befizetni az áramszámlát, mert a kaszinóban hagytad, az elég cinkes tud lenni.

4.: Tudd, hol van a határ

Vannak, akik szerint a vesztes szériák mindig véget érnek, és felváltja őket egy jó sorozat. Hát ez nem igaz. A rulettben igenis főszerepet játszik a szerencse, és egyáltalán nem biztos, hogy nyolc fekete után piros következik. Ezért a játék egyik alapszabálya az, hogy ne hajszoljuk a már elveszített pénzt, merthogy előbb vagy utóbb úgyis visszanyerjük. Így lehet nagyon könnyen belecsúszni egy krachba…

Amennyiben elbuktad az aznapra szánt összeget, állj meg. Holnap is lesz nap, amúgy sem árt egy kicsit kitisztítani a fejed, valószínűleg elég dühös vagy ahhoz, hogy meggondolatlanul dönts bizonyos helyzetekben. És bármennyire is a szerencse játéka a rulett, a tiszta fejre szükség van.

5.: Próbáld ki az élő rulettet

Nyerőgép

Igazából, ezt csak azért mondjuk, mert egészen más élmény így játszani. Valódi osztóval (egy csinos lánnyal vagy jóképű fiúval), valódi rulettkerékkel, teljesen azt az élményt nyújtja, mintha valóban egy kaszinóban ülnénk. Lehet, ez sokaknak nem számít, mások meg pont azért játsszanak online, mert még a gondolat is taszítja őket, hogy emberek közé kell menni. Ilyen is van…

De ha vagy elég extrovertált, és hiányzik a hagyományos kaszinó hangulata, tégy egy próbát, a legtöbb online kaszinónál van élő rulett opció.

6.: Gyűjtsd be a bónuszokat

Én is szoktam mondani, de nem vagyok egyedül ezzel, az online kaszinók bónuszait be kell gyűjteni, ki kell használni. Nagyszerű lehetőség, hogy bankrollt építsünk, hiszen így akár magasabb téteket is kipróbálhatunk, és maximalizálhatjuk a nyereményünket.

Azonban van valami, amit a legtöbb kezdő játékos elfelejt: Hogy semmi sincs ingyen. A bónuszokat nagyon jól találták ki a kaszinók, megfognak és nem eresztenek. A legtöbbször. A részleteket valahogy nem szeretjük elolvasni, pedig ott van, hogy milyen követelményeket támasztanak az ingyen pénzért cserébe. Nem árt tisztában lenni ezekkel, jobban fel lehet készülni, nem kergetjük magunkat hiú ábrándokba, és nem ér minket csalódás, ha egy nagyobb nyeremény után kérünk kifizetést, de a szabályzat miatt ez nem lehetséges.

7.: Maximalizáljuk a tétünket

A rulett a high roller játékosok egyik kedvence, mert magas téten is lehet űzni, legyen szó hagyományos vagy online kaszinóról. Ez a játék talán a legjobb módja, hogy egy kaszinóban maximalizáld a profitod. Azzal, hogy maximalizálod a téteket. A tétmaximalizásáról nálunk is olvashattál már, de rengeteg oldalon írnak róla, így semmiképp ne hagyd ki ezt a leckét!

Nem kenyerem senkit a rulett felé lökni, de ha érdekel a szerencsejáték világa, és van is olyan összeg, amelyet nem sajnálsz rá… akkor miért ne? Lehet, hogy nem leszel milliomos belőle, de garantáltan jól fogsz szórakozni. Csak ne feledd a szabályokat!

Hunor Ozsvát

Hunor az online kaszinó oldalunk kockája és a blog oldalunk mögött álló ember, aki krupiéként szerzett professzionális szakértelmet. Az online szerencsejáték világ legfrissebb híreivel fog téged naprakészen tartani.

Kapcsolódó témák
Vissza a tetejére