Menu

A leghíresebb szerencsejátékosok

Főoldal >> Blog >> A hírességek is rabjai a kaszinóknak

A szerencsejáték nem csak az egyszeri, földi halandót tudja a hatalmába keríteni, de a hírességeket. Legyen szó sportolókról, énekesekről vagy színészekről, mindenhol találni pár elvetemült figurát, aki odáig van a kaszinók világáért. És persze vannak azok az arcok, akikről a laikusok soha nem hallottak, de szerencsejátékos körökben bizony híresnek számítanak. Róluk lesz most szó.

A leghíresebb énekesek

Számos énekes, dalszerző is van a hírességek között, aki szerencsevadászként is tevékenykedik, jellemzően persze a „rosszfiúk” közül kerülnek ki.

Nelly

Nelly

Általában a rapperekről elmondható, hogy dalszövegeik lányokról, drogokról, fegyverekből meg a pénzükről szólnak. Nelly (aki a nagyközönség számára Kelly Rowlanddel közös dalával lett egy csapásra híres) sem tett másképp, elég nagy felhördülés volt belőle, hogy a Hot in Here című dalban arról regél, hogy költötte minden pénzét szerencsejátékra. Hogy aztán ez a sztori igaz-e vagy csak szépen fel van tuningolva és ki van színezve…

2004-ben is volt már egy balhéja az Admiral Kaszinóban, de 2020 elején is lencsevégre kapták, ahogy veszekszik egy kaszinóban. Épp pókerezett, amikor valaki beszólt neki, ezt vette rossz néven a rapper és képtelen volt továbblépni. A videót azonban már a legtöbb megosztóról törölték.

50 Cent

Szerintem mindannyian meg lettetek volna lepődve, ha ezen a listán Curtis Jackson nem szerepelne. A szabad szájú rapper nem csak a zenében jeleskedik, de megmutatta már magát színészként, sőt, egy ásványvízzel foglalkozó cége is van. Néha pedig üldözi a szerencséjét. Ez egyszer be is jött, fél millió dollárt nyert az egyik Super Bowlon, amelyet állítása szerint az utolsó dollárig a nagymamájának adott. Gondolom azért eddig is volt mit a tejbe aprítania, neki ez minden bizonnyal aprópénz volt.

Frank Sinatra

Frank Sinatra

És a legjobbat a végére hagytuk. A mindig elegáns Sinatra akkoriban nem csak zenéjével hódított a kaszinókban, de bizony maga is elkötelezett játékos volt. Sőt, volt egy kaszinója is (ahol olyan emberek fordultak meg, mint Marilyn Monroe vagy JFK), melyet 2017-ben a tech-milliárdos, Larry Ellison vásárolt meg.

A leghíresebb színészek

Napjaink filmcsillagai is könnyen belecsúsznak a rosszba… Ledér életmód, kábítószer, alkohol. Miért pont a szerencsejáték maradna ki?

Charlie Sheen

Charlie Sheen

A botrányoktól hangos színész a fenti példák mindegyikét kipróbálta. Legalább egyszer, de inkább többször. 2010 környékén ő volt a legjobban fizetett sorozatszínész, majdnem kétmillió dollárt kapott a Két pasi meg egy kicsi egy-egy epizódjáért. Csodálkozunk, hogy a drogok és a szerencsejáték rabja is lett? Nem tisztem beleszólni, ki hogy élje az életét, de a heti 200.000 dolláros kaszinó veszteség talán már egy kicsit sok, nem?

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher

Nem csak a fentebb említett sorozat köti össze a két színészt (Sheent kiírták botrányai miatt, a helyére Kutchert szerződtették), hanem a szerencsejáték is, bár Demi Moore exférje kicsit okosabban űzte ezt a sportot, ráadásul már le is állt. Ő az egyetemi amerikai foci meccsekért volt oda és egyszer 800.000 dollárt kalapozott össze egy hónap alatt. Ezt követően mondta azt, hogy állj, elég volt.

Ben Affleck

Ben Affleck

Magam részéről azt mondom, hogy az egyik legzseniálisabb színész, nem hiába kapta meg Batman szerepét is. Bruce Wayne-ként is lett volna mit a tejbe aprítania, de a valóságban sem panaszkodhatott a pénzügyei miatt. Az ő esetében komoly függőség alakult ki a Blackjack iránt, de nem bukott, nem bizony. Egyesek szerint olyannyira megtanulta a játék minden csínját-bínját, hogy volt egy kaszinó, ahol udvariasan megkérték Afflecket, hogy ne játsszon többet. Mondani sem kell, ő is kitanulta azokat a trükköket, amiről tegnap írtam nektek.

A leghíresebb sportolók

Itt van még két sportoló, akik valóban szórakozásból ölnek milliókat a sportfogadásba.

Dan Bilzerian

Az itt lévő olvasóknak bizonyára ismerős Dan Bilzerian neve. A pókerjátékos, influenszer, féktelen bulik és őrültségek szülőatyja egész jó pókeres. Mit jó, zseniális! Így hát a munkájával megkeresett pénzből néha szórakozik. Így könnyen futja arra is, hogy 1 milliót tegyen fel egy UFC meccsre. Majd mikor elbukta a fogadást, rántott egyet a vállán.

Floyd Mayweather

Floyd Mayweather

A valaha volt egyik legjobb boxoló, akinek az esze és az önbizalma is rendben van. Nem egyszer teszi fel közösségi oldalaira, hogy épp milyen meccseket fogadott meg. Volt itt már NBA fogadás, amelyet egy kis aprópénzzel fogadott meg: 6 millió dollárral, valamint saját győzelmére is fogadott (egy baráton keresztül), amikor McGregor ellen bunyózott.

És a leghíresebb szerencsejátékosok

Végül álljanak itt azok a fickók, akik nem a világhír után kezdtek el játszani, hanem azért lettek világhírűek, mert játszottak. Róluk hamarosan egy bővebb blogbejegyzés is születni fog, hiszen amit és ahogy tettek, arra sok szó van, de egyik sem az, hogy mindennapi.

Nick, a görög – Igazi nevén Nick Dandalos. Talán a leghíresebb szerencsejátékos, akit szimplán csak a „Szerencsejáték Királya” névvel illettek.

Big Julie of Vegas – Vagyis Julie Weintraub, aki new yorki ékszerészből a szerencsejáték egyik legbefolyásosabb játékosa lett.

Mike A. Caro – Azaz, az „Őrült zseni”. Egy elképesztő tudással rendelkező pókerjátékos, aki a maga sajátos módján tényleg zseniális. Erről magatok is meggyőződhettek, igazi úttörője a szakmának és erről számos könyvet is írt.

Hunor Ozsvát

Hunor Ozsvát

Hunor az online kaszinó oldalunk kockája és a blog oldalunk mögött álló ember, aki krupiéként szerzett professzionális szakértelmet. Az online szerencsejáték világ legfrissebb híreivel fog téged naprakészen tartani.

Kapcsolódó témák
Vissza a tetejére