Menu

A legnagyobb hibák, melyeket érdemes elkerülni, ha játszol – II. rész

Főoldal >> Blog >> Nem csak az újoncok hibáznak

Előző cikkünkben már elkezdtük felsorolni és egyenként kitárgyalni a játékosok által leggyakrabban elkövetett hibákat, melyeket egy kis odafigyeléssel, szorgalommal és önuralommal könnyen el is lehet kerülni. Folytassuk tehát a felsorolást és a tippeket.

• Az optimális stratégia figyelmen kívül hagyása

• Ingyenes gyakorlás elmulasztása a valódi pénzzel való játék előtt

• Licenc nélküli kaszinókban való játék

• Online kaszinószámla regisztrálása hamis adatokkal

• A bónuszok figyelmen kívül hagyása

Optimális stratégia figyelmen kívül hagyása

Nem titok, hogy az évek során az összes kaszinójátékot tanulmányozták, ugyanis meg akarták találni a legjobb stratégiákat a győzelemhez. Míg kétségtelenül vannak olyan játékok, amelyek teljesen a véletlenre épülnek, mint például a kaparós sorsjegyek, vannak olyanok, amelyeknél a matematikai alapú stratégiák a ház előnyét a minimálisra csökkenthetik, és közvetlenül befolyásolhatják a sikerességi arányokat. Nyilvánvaló példa erre a blackjack. Az alapvető blackjack-stratégiát követve tudod, hogy milyen optimális lépésre van szükség minden egyes leosztásnál. Ezáltal magabiztosabbá válsz, és ez a módszer biztosítja, hogy a lehető legjobb döntéseket hozd meg. Az ilyen stratégiákat matematikai szakértők elemezték és dolgozták ki, és nem bölcs dolog figyelmen kívül hagyni őket, és a saját fejed után menni.

Ingyenes gyakorlás – A világért se hagyd ki

perfekt

Manapság már szinte minden online kaszinó kínál lehetőséget arra, hogy csak szórakozásból, nem valódi tétekkel, ne tényleges pénzzel játszhassunk. Ennek ellenére sok játékos elköveti azt a gyakori hibát, hogy rögtön beleugrik a valódi pénzes online szerencsejátékba. Bár kétségtelen, hogy a valódi pénzzel való játék sokkal szórakoztatóbb és izgalmasabb, mint az ingyenes játék, az ingyenes játéknak megvannak a sajátos előnyei. Egy játék demó verziójának kipróbálásával, teljesen kockázat nélkül ismerkedhetünk meg a szabályokkal és a játékmenettel. A demójátékok kipróbálása egy nagyon jó és kifizetődő stratégiai lépés, melyet nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Licensz nélküli kaszinók – Óvakodjunk tőlük

Nyilvánvalónak tűnhet, hogy csak biztonságos és megbízható kaszinó oldalakon szabad játszani, mégis meglepődnétek, hogy hány játékos követ el azt a hibát, hogy nem néz utána, hogy hova regisztrál és hova tölti fel a pénzét. Mindig bizonyosodjunk meg róla, hogy az adott online fogadási oldal, vagy kaszinó oldal rendelkezik-e a megfelelő engedélyekkel.

Valójában ennek nagyon egyszerűen utána tudunk járni, a Szerencsejáték Zrt. folyamatosan közzéteszi az engedélyekkel rendelkező oldalak listáját. Ez a jóváhagyás igazolja, hogy az üzemeltető magas szintű technikai biztonsággal és tisztességes szabályokkal védi meg a játékosokat. Az engedély nélküli kaszinók kiszolgáltatottá tehetnek minket a csalásokkal szemben, és ami a legveszélyesebb, minden következmény nélkül megtagadhatják tőlünk a kifizetést, és ilyenkor még a magyar hatóságok sem tudnak rajtunk segíteni. A regisztráció előtt mindenképp ellenőrizzük le az adott oldal engedélyeit. Online regisztráció, hamis adatokkal

Egy online térben előfordulhat, hogy aggódunk az adataink védelme miatt, ezért ez néhány játékost arra késztethet, hogy hamis névvel vagy címmel hozza létre a fiókját. Ez azonban nagy hiba. Ugyanis az online kaszinók, és sportfogadási oldalak személyazonossági ellenőrzést végeznek, mielőtt bármilyen nyereményt kifizetnének a játékosaiknak. Ez egy törvényben rögzített követelmény, amely a pénzmosás és a csalás elleni védelem érdekében van érvényben. Ha tehát valaki például Ludas Matyiként regisztrál, és nem tudja bizonyítani, hogy valóban ez a neve, akkor nem tudja majd kivenni a nyereményét.

A bónuszok figyelmen kívül hagyása

bonus

Ez az egyik leggyakoribb hiba, amit az új játékosok elkövetnek az online térben. Az online kaszinókban való játék egyik fő előnyei a nagyvonalú üdvözlő bónuszok. Amit azonban néhány játékos nem ért meg soha, hogy a bónuszokhoz mindig teljesítési feltételek kapcsolódnak. Ezek közé tartozik a fogadási követelmény, az időkorlát, a minimális befizetés és a különböző játéktípusokhoz tartozó különböző súlyozás. Ha ezek a feltételek nem teljesülnek, akkor elveszítheted a bónuszból származó nyereményedet. Ha időt szánsz a kaszinóbónuszok feltételeinek megértésére, elkerülheted a kellemetlen meglepetéseket.

Nincs kifogás…

Amennyiben a fenti felsorolásban, valamelyik esetnél magadra ismertél, akkor nincs kifogás, változtatnod kell. Hidd el, ha ezeket a tanácsokat megfogadod, nagyban nő az esély arra, hogy sikeres, kiegyensúlyozott és tisztán gondolkodó sportfogadóvá, szerencsejátékossá válj, melynek egyedüli nyertese csak és kizárólag TE leszel és senki más.

Hunor Ozsvát

Hunor Ozsvát

Hunor az online kaszinó oldalunk kockája és a blog oldalunk mögött álló ember, aki krupiéként szerzett professzionális szakértelmet. Az online szerencsejáték világ legfrissebb híreivel fog téged naprakészen tartani.

Kapcsolódó témák
Vissza a tetejére