Menu

A legnagyobb nyertesek – A folytatás

Főoldal >> Blog >> Az online és hagyományos kaszinózás legnagyobb nyertesei

Hétfő van, tél van, négykor már sötétedik, az ember hangulata ilyenkor nem a legjobb. Ha meg még más is akad az életben, ami miatt szomorúak vagyunk, akkor aztán pláne elkaphat a depresszió. Épp ezért a mai cikkben olyan sztorikat hoztam nektek, aminek főszereplői átlagos emberek, akik szerencséjüknek köszönhetően hatalmas nyereményeket értek el. A múltkori cikkünk is hasonló volt, vehetjük ezt tehát a második résznek, egyfajta folytatásnak.

Ugyanis nem csak a hagyományos kaszinókban, de az online térben is lehet hatalmas pénzeket kaszálni, ezt hamarosan ti is meglátjátok. Amennyiben a cikk végére megjött a kedvetek a játékhoz, a legmegbízhatóbb és legjobb online kaszinóink közül választhattok.

Nyerőgépek

A múltkor már szó esett a nyerőgépek történetéről, honnan indult és hová jutott a masina. Az 1800-as évek legvégén egy német származású fickó készítette az első játékgépet, ennek neve Liberty Bell volt. Azóta sok minden változott, és bár a nyerőgépek még ma is fontos részei egy hagyományos kaszinó kínálatának, a nyerőgépek megjelentek az online térben is, és ugyanolyan népszerűek, mint hagyományos társaik.

NyerőgépekHa már hagyományos nyerőgépek: Épp idén, pontosabban májusban történt a harmadik legnagyobb jackpot nyeremény, egy 74 éves hölgy nyert 22 millió dollárt egy Megabucks nyerőgépen. A hölgy egy 3.000 dolláros nyereményre hajtott, ő volt a legjobban meglepődve, hogy ennél jóval többet nyert. Sőt, Johanna Heundl először azt hitte, „csak” kétmilliót nyert.

Hogy mit kezd ennyi pénzzel még maga sem tudja, egyet elárult: Így végre meg fogja tudni látogatni a családját, akik Ausztriában élnek.

A rekordot még mindig egy szoftverfejlesztő tartja, ő 2003-ban majdnem negyven milliót kaszált ugyanezen a gépen.

Ami pedig az online kaszinókat illeti: Mostanság történt, hogy egy játékos – nevezzük Neilnek – nyitott egy számlát a Casumonál. 4 fonttal játszott, nyereménye pedig 6.3 millió font lett. Ez aztán a remek befektetés. És az szinte biztos, hogy még egyszer nem lesz ilyen szerencséje emberünknek.

Aztán itt van még egy névtelen német fickó, aki 3.5 millió eurót nyert a PokerStars egyik nyerőgépén. De két ausztrál pasit is mondhatok, egyikük 6.9, a másik 3.4 millió ausztrál dollárral lett gazdagabb.

Az azért egyértelműnek tűnik, hogy nagyon nagy szerencse szükségeltetik ahhoz, hogy egy ilyen bejöjjön. De az is látszik, hogy nem lehetetlen. Az online nyerőgépek inkább kereset-kiegészítésként szolgálnak, ritka, hogy valaki professzionális nyerőgépes legyen. Sőt, egy ilyet sem ismerek. Ez nem olyan, mint a póker…

Póker

Merthogy a pókert rengetegen űzik professzionális szinten. Én is ismerek pár olyan arcot, akinek annyira bejött az online póker, hogy munkáját feladta és mindent ennek rendelt alá. És bejött neki. Féltem, féltünk tőle, de az élet őket igazolta.

És mivel ennyire népszerű játékról van szó, nem csoda, hogy az online térben és hagyományos kaszinókban is vannak versenyek hatalmas összdíjazással. Ott a World Series of Poker, csak hogy a legnépszerűbbet említsem. Elegendő gyakorlással bárkiből lehet Martin Jacobson, Hossein Ensan vagy Jamie Gold. Na jó, azért egy kis tudás és érzék sem árt…

Antonio EsfandiariAz egyik legnagyobb nyeremény Antonio Esfandiari nevéhez köthető, ő Monte Carloban nyert 18 millió dollárt, őt követi Daniel Coleman 15 millióval. Ensan, Bonomo és Jacobson is nyert már 10 milliónál többet egy versenyen…

A legnagyobb online nyeremény a híres Phil Ivey-é, 19 millióval távozott az egyik versenyről, de említhetnénk a jungleman12 nicknév alatt futó játékost, aki 10 milliót kaszált, Patrick Antoniust, ő megg 11 milliót. Hihetetlen összegek, nem igaz? Ha pókerezni támadna kedvetek, itt válogathattok a legjobbak között.

Rulett

Az egyik legrégebbi szerencsejátékról beszélünk, amelynek népszerűsége nem csökken, inkább nő. Sok-sok évvel ezelőtt persze még nem volt lehetőség a kanapénkon ülve rulettezni, ahhoz kaszinóba kellett járni, de vannak emberek, akiknek megérte ez a fáradtság…

Ott van mindjárt William Nelson Darnborough, aki 1904 és 1911 között játszott Monte Carloban és tehetségének, megfigyelőképességének, türelmének és persze szerencséjének köszönhetően 415.000 dollárt nyert, ez mai értékét tekintve több mint 11 millió dollárt jelentene.

Vagy vegyük Dr. Richard Jareckit, aki 1969-ben 100.000 dolláros fogadást tett a rulettasztalnál és 8 milliót nyert. Ez mai árfolyamon 56 millió körül van… Hogy hogyan? Talált egy hibát a rulettasztalnál, amit – mint látszik – kegyetlenül ki is használt.

Ashley Revelről már hallhattatok, de mégsem, akkor röviden összefoglalom az ő sztoriját. Mr. Revel 2004-ben mindenét eladta, amije csak volt, hogy ezzel a pénzzel Las Vegasba utazzon. A rulettasztalnál állva a teljes összeget (200.000 dollárt) tett fel a pirosra. Bejött neki, egy pillanat alatt megduplázta a vagyonát, amit aztán okosan befektetett. Valóban, néha egyetlen perc elég, hogy az ember élete örökre megváltozzon.

A legnagyobb rulettnyeremény Pedro Grendene Barteleé volt, aki 2017-ben 3.5 millió dollárt nyert, míg Sir Philip Green összesen 3 milliót.

Blackjack

Na, és persze ott a blackjack, amelyen szintén hatalmas nyereményekkel gazdagodhatunk. A leghíresebb nyeremény egy csapaté, ha láttátok a 21 című filmet Kevin Spacey-vel, akkor róluk is hallottatok, merthogy az MIT Team inspirálta ezt a filmet. Ők közel 20 éven át fosztották ki a kaszinókat, kártyákat számoltak és nem buktak le. Az összeg, amit nyertek megközelíti – talán meg is haladja – a 100 millió dollárt.

Kerry Packersről is hallhattatok, olvashattatok, nemrég meséltem az iparmágnásról, akinek vagyonánál csak a szíve volt nagyobb. Ő az MGM Grandben nyert egy hatalmasat, 40 millió dollár ütötte a markát. Neki nem ez volt az egyetlen hatalmas nyereménye, korábban 7 millió dollárral gazdagodott.

Don Johnson is felkerül a listánkra, Atlantic Cityben próbált szerencsét, egy év alatt 15 millió dollárt nyert.

Ha pedig az online kaszinókban próbálnád ki magad, megteheted, sőt, akár szemtanúja lehetsz egy nagy online nyereménynek, ugyanis nézőként is lehet csatlakozni a legjobb oldalakon.

Azt hiszem, ezt a témát most kimaxoltuk, remélem, kedvet kaptatok a játékhoz és élveztétek a cikket!

Hunor Ozsvát

Hunor Ozsvát

Hunor az online kaszinó oldalunk kockája és a blog oldalunk mögött álló ember, aki krupiéként szerzett professzionális szakértelmet. Az online szerencsejáték világ legfrissebb híreivel fog téged naprakészen tartani.

Kapcsolódó témák
Vissza a tetejére