Menu

A világ legnagyobb profitot termelő kaszinói

Főoldal >> Blog >> A leginkább nyereséges kaszinókkal foglalkozunk

Már az ötvenes évek óta a világ szerencsejátékának központja, a fényűzés, a szerencsejáték és a mesebeli éjszakák fellegvára Las Vegas volt. A világ minden tájáról ide özönlöttek az emberek, a felejthetetlen éjszakák és az óriási profit reményében.

Most viszont már mondhatni, Las Vegas a múlté. Van egy város Ázsiában, amely elvette ezt a címet Las Vegastól. Amely ugyancsak világszínvonalú éttermekkel, műsorokkal és persze kaszinókkal várja az ide tévedő vendégeket.

Ebben a cikkben összefoglalom, melyek a világ legjövedelmezőbb kaszinóit. Viszont, ha a hagyományos kaszinó nem a te világod, nézz szét nálunk!

Wynn Macau – Luxushangulat Makaóban

Makaó egy különleges kínai közigazgatási terület, nagyjából Kőbánya nagyságú, viszont ami a népsűrűséget illeti… Ez a világ legsűrűbben lakott városa, nagyjából harmadannyian lakják, mint a magyar fővárost, Budapestet.

Korábban portugál gyarmat volt, mára viszont a szerencsejátékosok legfőbb zarándokhelyévé vált. A név maga onnan lehet ismerős, hogy Wynn Casino Las Vegasban is létezik. EZ az a vállalat, amely a legismertebb kaszinóiról, Steve Wynn kaszinómogulnak köszönhetően egyre jobban és jobban tudott terjeszkedni. Wynn (születési nevén Weinberg) nevéhez fűződik többek között a Mirage kaszinó.

A makaói Wynn kaszinó nyeresége 2019 harmadik negyedévére 474 millió dollár volt, ez az összeg mégis elég volt ahhoz, hogy a legprofitálisabb kaszinók közé emelje. 26 ezer négyzetméternyi hely, ahol játszhatunk, elképesztő éttermek, csodás élmények és kifogástalan kiszolgálás. Ezek a Wynn Macau legnagyobb ismérvei.

City of Dreams – Méltó a nevéhez

City of Dreams

Merthogy a City of Dreams annyit tesz angolul, hogy az Álmok Városa. Abszolút méltó a nevéhez ez a komplexum, amely inkább felfogható egy kisebb városnak, ami csak arra vár, hogy felfedezzék. Felfedezték, tegyük hozzá, nem hiába került erre a listára. Több mint 200 üzlet, éttermek, szórakozóhelyek és 39.000 négyzetméternyi hely, ahol játszhatunk. Elképesztő.

A négy hotelből álló komplexum olyan szintű és minőségű kiszolgálással kecsegtet, amilyet nem valószínű, hogy máshol megkaphatunk.

Ugyancsak imponáló, hogy több mint 200 asztali játék és 1200-nál is több nyerőgépet találhatunk itt. Nem is csoda, hogy 2019 harmadik negyedévében 787 millió dollárt kaszáltak.

Jövedelmező kaszinó, amely nem Makaóban van? Létezik!

Gondolhatnátok, ha nem Makaó, akkor biztosan Las Vegas. De tévedtek. A Marina Sands Bay-ről van szó, amely Szingapúrban található. Itt sem elhanyagolható mennyiségű játék állhat rendelkezésünkre: 350 asztali játék és 2300 körüli nyerőgép. Itt van a világ legnagyobb végtelen medencéje, és mondani sem kell, kiváló éttermek, nagyszerű kiszolgálás, színházi előadások és minden, mi szem-szájnak ingere. Ami a mocskos anyagiakat illeti: A Marina Bay Sands azonos időben mért nyeresége 435 millió dollár. Ez ugyan elmarad a City of Dreams számaihoz képest, de… Szerintem elégedettek lennénk hasonló profittal. De még századannyival is…

A Galaxy Macau – A legjobb választás?

Térjünk vissza Makaóra, ezzel a visszatéréssel pedig be is bizonyítottuk: Makaó tényleg az új királya a szerencsejátéknak. A listánkon a következő hely a Galaxy Macau, amely nemcsak egy kaszinó, egy igazi üdülőhely. 2011-es nyitása óta a makaói szerencsejáték egyik legcsillogóbb gyöngyszeme. A létesítmény több díjat is elnyert, többek között az International Gaming Awards és a G2E Asia Awards díját is.

Összességében a Galaxy a legnagyobb profitot elérő kaszinó, most figyeljetek! 1,2 milliárd (!) dollárt kalapoztak össze 2019 Q3-ban. És hogy mi található ebben a létesítményben? Lényegében bármit. Egy 5000 négyzetméteres medencét (micsoda?!), 650 asztali játékot, 1500 fölötti nyerőgépet. A játékok között pedig megtalálható Ázsia leghíresebb játéka a baccarat, a rulett, a Blackjack, szóval minden, ismétlem minden, amit szeretnél.

Sikerre várva

Grand Lisboa Palace

A Grand Lisboa Palace nevéből talán arra gondolhattok, hogy akkor ez a kaszinó bizonyára Portugáliában, Lisszabonban van. Nem, természetesen ez a hely is Makaóban. Hol máshol?

2007 óta működik és egy hatalmas átalakításon esett át nemrégiben, 2020 márciusában fejezték be a munkálatokat.

És hogy ez az egész mennyibe került? Át sem tudom számolni forintra, úgyhogy maradok a dollárnál. Öt. Öt milliárd. Igen, dollárban.

Szóval lesz mit visszahozni, de hamarosan ez a hely is a legsikeresebb kaszinók közé fog tartozni, ehhez nem is férhet kétség.

A másik feltörekvő hely Új-Zélandon, Aucklandben van és a SKYCITY névre hallgat. Legyetek résen, hamarosan erről a helyről is sokat fogtok hallani, annak ellenére, hogy a kaszinó biznisz nem túl erős az országban.

A legsikeresebb kaszinó az Egyesült Államokban

Természetesen a Wynn az a kaszinó, amely a legnagyobb profitot termeli az Egyesült Államokban. Közel 400 millió dolláros bevételre tett szert, a tökéletességre törekvő létesítmény három nagyobb felújításon is keresztül ment, 2005-ben nyitotta meg a kapuit és azóta segít az oda látogatók álmainak elérésében. Ezen felül ugyanazt tudom elmondani, mint az összes többi kaszinó esetén: Fantasztikus gasztronómia, kiváló kiszolgálás, csodálatos kaszinó terep. Ez a las vegasi kaszinó tényleg kiérdemelte a legjobb amerikai kaszinó címet, és ez a jövőben valószínűleg csak még jobban fog erősödni.

Ez lett volna a mai cikkem a legjobb kaszinókról, remélem élveztétek, holnap egy hasonlóan érdekes cikkel fogok jelentkezni!

Hunor Ozsvát

Hunor Ozsvát

Hunor az online kaszinó oldalunk kockája és a blog oldalunk mögött álló ember, aki krupiéként szerzett professzionális szakértelmet. Az online szerencsejáték világ legfrissebb híreivel fog téged naprakészen tartani.

Kapcsolódó témák
Vissza a tetejére