Menu

Egy Hiba Miatt Bukta a Jackpotot Katrina Bookman

Főoldal >> Blog >> Katrina Bookman története a Resort Worldben

Sokunk bakancslistáján szerepelhet – az enyémen legalábbis ott van – egy út New Yorkba. A Nagy Alma lélegzetelállító világa mindig is vonzott, a város, amely sosem alszik, ahol egy percig nem lehet unatkozni. Mindenki, és most szó szerint értem ezt, megtalálhatja a maga elfoglaltságát. Akit érdekel a sport, az megtalálja a megoldást, hiszen a városnak több csapata is van, legyen szó MLB-ről, NHL-ről, NFL-ről vagy MLS-ről.

Akit érdekel a képzőművészet, megtalálhatja a maga kis világát, elképesztő kiállításokba lehet belefutni. Az építészetről kifejezetten híres New York városa, akit pedig a kaszinó érdekel, nos, azok is megtalálhatják a szerencséjüket. Majdnem így járt Katrina Bookman is, az álomnyaralás viszont váratlan fordulatot vett. Ma róla, és arról a 43 millió dollárról lesz szó, amit a hölgy majdnem megnyert.

Katrina és a Sphinx Wild

Sphinx Wild

Katrina Bookman, 2016-ban egy szép napon úgy döntött, szerencsét próbál az egyik New York-i kaszinóban, a Resorts World New York Cityben. Nem volt nagy kaszinó-mágus, első útja arra a sorra vezetett, ahol a nyerőgépek megtalálhatók, és játszani kezdett. Még bőven az elején járt, és nem is játszott nagy téttel (állítása szerint akkor járt 40 centnél), amikor váratlan dolog történt: Megnyerte a jackpotot.

Ez akkortájt majdnem 43 millió dollárt jelentett, minden idők legnagyobb jackpot-nyereményét, amit valaki amerikai földön megnyert. Az összeg egészen pontosan – ahogy a címlapképünkön is látszik – 42,949,672 dollár és 76 cent.

Hősnőnk már elképzelte, hogy a nyereményt mire fogja elkölteni, odáig jutott, hogy egymillió dollárral támogatja majd fiát, aki feltörekvő fodrászkarrierről álmodott.

Mikor azonban a kifizetésre került sor, a kaszinó vezetőségétől jött a hidegzuhany. Valami nem stimmel, átnézik a hivatalos adatokat, megkérték, hogy térjen vissza másnap.

Másnap

Érthető módon Katrina nem volt boldog, főleg, mert kifelé menet még meghallotta a kaszinó egyik alkalmazottját, aki azt mondta, Bookman nem nyert semmit sem.

Szintén érthető módon Katrina nem aludt egész éjjel, hiszen az életét gyökerestül felforgató döntésre várakozott.

Amikor másnap visszament a kaszinóba, jött az igazi feketeleves: A vezetőség tájékoztatta, hogy a nyerőgép meghibásodott, és emiatt a nyereménye érvénytelen. Azért megpróbálták a hölgyet kárpótolni… kapott 2,25 dollárt, valamint egy ingyenes steak-vacsorát. Ezzel szúrták ki a szemét a jackpot, vagyis 43 millió dollár helyett.

Bookman kontra Resorts World

Ms. Bookman nem hagyta magát, visszautasította az alamizsnának is kevés kárpótlást, és a Quuens Megyei Legfelsőbb Bírósághoz fordult.

Resorts World Casino

Ügyvédje ott azzal érvelt, hogy a kaszinó hibázott, mert, ha valóban meghibásodott a gép, akkor nem volt megfelelő a karbantartás, nem volt ellenőrizve a nyerőgép, és ezáltal senkinek nem volt esélye valódi nyereményt elérni. Persze azok, akik korábban veszítettek a nyerőgépen… Nos, ott ugyebár még nem volt meghibásodás.

Katrina elmondta, hogy a hercehurca tönkretette az életét, depresszióssá vált, mégsem akart többet, mint ami szerinte megilleti őt. Azt a röpke 43 milliót.

Mi lett Katrina Bookman pénzével?

Egyelőre semmi. Nem igazán találni arról információt, hogyan zárult a per. Három lehetséges változat létezik:

Itt tartunk tehát most. És hogy mi a tanulság? Nos, az nincs…

Hunor Ozsvát

Hunor Ozsvát

Hunor az online kaszinó oldalunk kockája és a blog oldalunk mögött álló ember, aki krupiéként szerzett professzionális szakértelmet. Az online szerencsejáték világ legfrissebb híreivel fog téged naprakészen tartani.

Kapcsolódó témák
Vissza a tetejére