Menu

Első lépések az online kaszinók világába

Főoldal >> Blog >> Tanácsok, tippek, hogy a játék, szórakozás maradjon

Ha megkérdezünk egy profit, hogy mit tanácsol egy kezdő játékos számára, valószínűleg rengeteg dolgot fog mondani, hiszen minél jobban átlátod az online kaszinók piacát, annál több dologra szeretnéd felhívni az emberek figyelmét. Jelen cikkünkben nem szeretnénk a dolgok mélyére ásni, elég lesz először csak az alapokat végigrágni. Ilyen például, hogy mik a legfontosabb szempontok, amelyeket érdemes figyelembe venni az első játék előtt, milyen játékokkal érdemes kezdeni, vagy ami a legfontosabb, hogy tudtok kiválóan szórakozni úgy, hogy közben pénzt is kerestek. Úgy gondolom, a tapasztalt játékosok is tartsanak velünk, hátha tanulnak valami újat, vagy ha nem is, legalább felfrissítik az alapokat.

Mielőtt elkezdenéd…

Ha eldöntötted, hogy belépsz az online játékok világába, akkor érdemes időt szánnod arra, hogy ezt ne teljesen felkészületlenül tedd meg. Érdemes időt szánni arra, hogy, amennyiben van rá lehetőséged, gyakorolj, és közben tanulj. Okos dolog, ha játék előtt információkat szerzel a dolgokról, és végzel egy kis önálló kutatást. Ha a célod az, hogy pénzt nyerj, akkor érdemes tökéletesíteni a játékra vonatkozó tudásodat, kialakítani egy technikát, vagy stratégiát, és folyamatosan tökéletesíteni azt. Kezdjük tehát a legelején, és haladjunk lépésről, lépésre.

Kutatás

Mielőtt tehát elkezdenél játszani, érdemes pár dologról meggyőződnöd:

• Legálisan működő, és biztonságos-e a kaszinó, ahol játszani szeretnél?

• Hol vannak a legjobb kezdő, vagyis regisztrációs bónuszok?

• Milyen feltételeket kell teljesíteni a bónuszokhoz?

• Milyen játékkal érdemes kezdeni?

Ami az első kérdést illeti, jó helyen jársz, hiszen az oldalon fellelhető online kaszinók, kivétel nélkül legálisan működnek, biztonságosak, és a legjobb bónuszokat is itt találod. Aprópó, ami a bónuszokat illeti, és azok felhasználási feltételeit, készülj fel rá, hogy a kapott pénzösszeget legalább 20-szor meg kell majd forgatnod, valamint a nyerőgépek, és a kaparós sorsjegyek nagyobb súllyal esnek latba a megforgatási követelményeknél, mint például a blackjack.

Gyakorlás

Ismeritek a mondást, gyakorlat teszi a mestert. Ez a mi esetünkben is igaz. Persze nem ígérem, hogy elviszed a jackpotot, vagy hatalmas vagyont nyersz, de a kellő mennyiségű gyakorlás rengeteget fog segíteni. Manapság már majdnem minden online kaszinó lehetőséget ad arra, hogy kipróbáld a játékokat gyakorló, azaz demó módban, ami egy tét nélküli gyakorlást jelent.

Tudnod kell megállni, ha kell

stop

Sajnos nem fog minden nap előfordulni, hogy nyersz, az meg pláne nem, hogy egy vagyonnal leszel gazdagabb az online kaszinókban. Ezt már jó az elején letisztázni, és azt tanácsolom, békülj meg a gondolattal minél hamarabb. Lesznek jó, és rossz napok. Mivel nem fogsz minden nap nyerni, rendkívül fontos, hogy jól gazdálkodj az időddel, és természetesen a pénzeddel. Amikor véget ér a szórakozás, hagyd abba. Abban a pillanatban, hogy elfogadod, ez csak szórakozás, rengeteget fejlődhetsz, mint játékos. Először is bölcsen kezeld a pénzedet. Ne játssz nagyobb téttel, mint amennyid van, és ne kergesd a veszteségeidet. Az úgynevezett „bosszútétek” csak még több veszteséget termelnek. Másodszor, ne csak a játék szabályait ismerd meg, hanem az adott játékra vonatkozó feltételeket, szabályokat is. Például, előfordulhat, hogy egy nyerőgépen a minimális téttel játszol, várva a jackpotot, és lehet, hogy a főnyereményt a játék csak maximális téten adhatja ki.

Mivel kezdjünk?

slots

Hogy melyik játék való a kezdőknek? Ez nagyon egyszerű. Kétségtelenül a nyerőgépek. És hogy miért? Nagyon egyszerű velük a játék, és játék közben nem kell stratégiai döntéseket hoznod. Beállítod a tétet, és megnyomod a „pörgetés” gombot. Nagy előnye, hogy kevés pénzből is van esélyed nagy nyereményt bezsebelni, persze csak akkor, ha a szerencse is úgy akarja. Itt nem igazán lehet semmit sem elrontani. Hasonló a helyzet a következő játékokkal:

• kaparós sorsjegy

• rulett

• lottó

Először mindenképpen olyan játékkal érdemes kezdeni, mely magas kifizetéssel, és világos szabályokkal rendelkezik.

Szórakozás vagy nyeremény – melyik a fontos?

Természetesen lehet mindkettő, az a titka az egésznek, hogy, ha nincs is annyi pénzed, mint amennyit szeretnél, használd ki a bónuszok adta lehetőségeket. Minél több kezdő, vagy hűség bónuszt kapsz az üzemeltetőtől, annál kevesebbet kell befizetned, és minél kevesebbet fizetsz be, annál kevesebbet veszítesz. Mindeközben megvan a lehetőség a szórakozásra, és a pénzszerzésre is.

Az online szerencsejátékokban való jártasság egy többlépcsős tanulási folyamat, mely megfontoltságot, és kitartást igényel. Igaz, hogy néhány játékban a siker csak a szerencsén múlik, van azért jó pár dolog, amit megtehetsz, hogy növeld a nyerési esélyeidet. Higgadtság, tanulás, kitartás, és nem győzöm hangsúlyozni, hogy bónuszok. Kezdésnek talán egyelőre ennyi elég is. Jó szórakozást!

Hunor Ozsvát

Hunor Ozsvát

Hunor az online kaszinó oldalunk kockája és a blog oldalunk mögött álló ember, aki krupiéként szerzett professzionális szakértelmet. Az online szerencsejáték világ legfrissebb híreivel fog téged naprakészen tartani.

Kapcsolódó témák
Vissza a tetejére