Menu

Kaszinó otthon? Pár apróság, amivel feldobhatod az otthonod

Főoldal >> Blog >> Ötletek a lakás berendezéséhez

Amennyiben szereted a szerencsejátékot és a kaszinókat, valamint épp egy felújítás előtt állsz, akkor ezt a cikket neked találták ki. Előre mondom, nem vagy egyedül azzal a terveddel, hogy kicsit extravagánsabb berendezéseket szerezz be a lakásodba, mindenkinek van egy ilyen álma szerintem. Ha neked a szerencsejáték a gyengéd, akkor most adok egy-két tippet, hogyan tudsz igazi kaszinó-hangulatot varázsolni a saját otthonodba! Kitérünk a nappalira, a hálószobára, de még a konyhába is lehet egy-két apróságot venni, ami hűen tükrözi a szenvedélyed tárgyát.

A nappali

Kártya mintájú puffKezdjük a túrát a nappaliban, hiszen az emberek többsége ebben a helységben tölti a legtöbb idejét, amennyiben vendégei érkeznek, úgy azokat ebbe a szobába tereli be, így ez minden lakás kiemelt részét kell, hogy képezze. Az első tipp egy dobókocka formájú kis puff, ami egyrészt hasznos – akár te, akár a vendég pihentetni tudja rajta a lábait -, másrészt pedig baromi jól mutat. Különböző méretekben és különböző mintákban elérhető termékről beszélünk, így, ha egy ilyen megvásárlását tervezed, azt javaslom, ne állj meg egy darabnál…

A következő tipp nem csak a nappaliban mutat jól, de az egész lakás feldobható vele. A függönyökről beszélek, ami a nappaliban, a hálóban, a vendégszobában, de még egy dolgozószobában is frankón mutat. Amennyiben odáig vagy a szerencsejátékért, úgy van lehetőség személyre szabottan is elkészíttetni egy olyan függönyt, amin akár a kedvenc kaszinód logója szerepel, de sokan esküsznek a francia kártya mintáival ellátott függönyökre. Jól mutat, különleges atmoszférát teremt akármelyik helyiségben és ezáltal az egész lakás különlegessé válhat.

Kártya mintájú párnaUgyanezen logika mentén a nappaliban lévő kanapét is feldíszíthetjük, ehhez pedig a párnákat hívjuk segítségül. Rengeteg helyről lehet már beszerezni egyedi mintás dolgokat (a pólóktól kezdve a párnahuzatokig), így fillérekből szabathatunk pókerzsetonos, dobókockás párnahuzatot.

És végül még egy ötlet, de ehhez már igazán elszántnak kell lenni, plusz nem is ez a legolcsóbb mulatság. A tapétáról van szó, ami szintén képes az egész lakást feldobni. Ezek is már többféle mintában elérhetők, felrakásukat pedig azok is el tudják sajátítani, akik ehhez külön nem szeretnének szakembert felfogadni. Tudom, mert nem egyszer-nem kétszer festettem, tapétáztam a saját, a családom vagy a barátaim otthonát. Ha azon gondolkoztál, hogy tavasszal ideje kifesteni, akkor gondold meg ezt az opciót is!

Egy kis fantáziával akár a dohányzóasztalból is lehet okos dolgokat kihozni, például egy rulettasztalt. Már csak egy dologról nem ejtettem szót, ez pedig a szőnyeg. Meg vagy lepődve, hogy már árulnak kaszinó-mintás szőnyegeket? Szerintem nem. Bár konkrét oldalt nem fogok javasolni egy termék esetén sem, de egy kis kereséssel hamar megtalálhatjuk a számunkra leginkább tetsző berendezést.

A hálószoba

Kártya mintájú huzatUgorjunk át a másik leginkább használt szobába, a hálóba. Itt is muszáj, hogy az ember otthonosan és jól érezze magát, hiszen itt tölti az éjszakáit, itt próbálja kiheverni a napi megpróbáltatásokat. Két kaszinó témájú dologgal lehet igazán feldobni egy hálószobát. Az egyik a takaró és a párnahuzat, valamint a lepedő. Nem kell tervezőhöz szaladni, aki ezt megcsinálja nekünk, számos webshopon már lehet ilyen huzatokat vásárolni. Nem drágább, mint egy átlagos huzat, cserébe elképesztően jól néz ki.

A másik ötlet viszont egy kissé költséges. Én mostanában úton-útfélen belebotlok a közösségi oldalakon leselejtezett nyerőgépekkel. Nem tudom, miért, de az utóbbi két hétben legalább hármat láttam, amik vagy nem működtek, vagy még működnek, de minek címszóval tulajdonosa megválna tőlük. Egy kis kézügyességgel remek kis szekrényt, tárolót lehet ezekből készíteni, de az sem baj, ha egy ügyeskezű asztalos fából készít egy ilyet…

A konyha

Végül, de nem utolsó sorban következzék a konyha, ami megint kiemelt szerepet kap az életünkben. Bizonyára kitaláljátok, mire gondolok: A tányérok, poharak, bögrék, a szalvéta, a törlőkendő mind-mind olyan termék, ami elérhető különböző mintákban. És ehhez ismét nem kell mélyen a pénztárcánkba nyúlni.

Tudom, hogy vannak olyanok, akik ezt a blogot olvassák, és valóban élnek-halnak a szerencsejátékért, annak minden gyönyörével és gondjával együtt. Amennyiben csak egy ötletet megfogadtok, vagy egy dolog elnyerte a tetszésetek, már megérte megírni ezt a kis szösszenetet.

Örülök, hogy velem tartottatok ma is, holnap pedig újból találkozunk!

Hunor Ozsvát

Hunor az online kaszinó oldalunk kockája és a blog oldalunk mögött álló ember, aki krupiéként szerzett professzionális szakértelmet. Az online szerencsejáték világ legfrissebb híreivel fog téged naprakészen tartani.

Kapcsolódó témák
Vissza a tetejére