Menu

Közeleg a karácsony – Adj kaszinós ajándékot a szeretteidnek

Főoldal >> Blog >> Kaszinós ajándékok

Közeleg megint az évnek az a szakasza, amikor felelőtlenül költünk és költünk, hogy a másikat meglepjük. Én nem vagyok ennek a híve, nem szeretek a szeretteimnek nagy és drága ajándékot adni, mert véleményem szerint ez tényleg a szeretet ünnepe és nem a giccses ajándékokról szól. De ez én vagyok… Persze, egy-két apróság nálam is belefér, és ne hidd azt, hogy sajnálom a pénzt valami igazán különlegesre. Dehogy… Tudnék mesélni.

Mindenesetre, ha te szeretsz adni – akár magadnak, akár másnak – akkor jó helyen jársz, főleg akkor, ha az illető odavan a szerencsejátékért. 10 olyan ajándékot szedtem össze, aminek mindenki örül, aki szenvedélyesen szeret játszani. Nem is szaporítom a szót, vágjunk bele!

1.: Kulcstartó

KulcstartóAzért azt gondoltátok, hogy nem fogom ajándék-ügyileg feltalálni a spanyolviaszt, igaz? Igen, az első ajándék egy kis apróság, amelynek mindenki örül. Ez a kis csecse-becse biztosan ott fog majd lógni a szeretted kulcscsomóján, ráadásul egyfajta talizmánként is szuperálhat. Apróság, ami sokat érhet.

2.: Egyedi franciakártya

Na, ez tényleg egy menő ajándék. Manapság már bármiből készítenek egyedit a pólókon keresztül a puzzle-ig, csak egy jó minőségű fotó kell, és máris kész az az ajándék, ami nincs még egy a világon. Ez nekem is kedvemre való, imádom az egyedi cuccokat. És gondolj bele, egy szenvedélyes pókeres mennyire örül akkor, ha azokkal a lapokkal játszik, amin a kedvencei, a szerettei szerepelnek. A lista legmenőbb ajándéka számomra.

3.: Bögre

BögreHa már egyedi cuccok, ne feledjük, hogy nem csak kártyából készíthetünk egyedi meglepetést, egy király bögre is jól mutat a karácsonyfa alatt. Az, hogy ez mit ábrázol, csak rajtad múlik. Attól függ, hogy a hozzád közel álló személy melyik játékért van oda. Ha pókeres, akkor mehet rá egy pikk ász, ha a rulett a kedvence, akkor egy asztal, és így tovább… A végeredmény itt tényleg csak és kizárólag a te kezedben van.

4.: Karkötő

Nemrég jártam egy ékszerboltban, ahol felfigyeltem egy olyan karkötőre, ami egyrészt unisex, másrészt baromi jól néz ki. A karkötő közepén egy kocka volt, innen jött az ötlet, hogy ezt bizony el bírnám viselni a kezemen és örülnék, ha valaki egyszer meglepne vele.

5.: Öngyújtó

ÖngyújtóEzekből is van annyi, mint égen a csillag, de a legjobb gyártók egyedi, limitált kiadású öngyújtókat is piacra dobnak. Nagyon menő cucc, nyilván, ha az, akinek szánod dohányzik. Máskülönben hagyd, nem éred el vele a kívánt hatást, hiába néz ki baromi jól.

6.: Egyedi zsetonkészlet

Nagyon hasonló, akár egy pont alatt írhattam volna az egyedi kártyapaklival, de úgy gondoltam, megér ez egy külön pontot a listán. Nincs annál menőbb, mint amikor a saját magad által tervezett zsetonkészlettel játszol. És ahogy a többi egyedi tervezésű cuccnál, itt is csak a képzelet szab határt a terveidnek. A kettő ajándékkal meg tuti, hogy leveszed a lábáról az illetőt.

7.: Óra

Óra? Milyen óra? Hát falióra! Nézzétek csak a képet, amit mellékeltem ehhez az ötlethez. Egy rulettest kevés dolog mozgat meg jobban, mint az a bazinagy kerék, ami mellett szeret elidőzni, legyen szó online kaszinózásról vagy hagyományosról. Ezzel nem tudsz mellé lőni!

8.: Egy igazi nyerőgép

Na jó, ha az előbb azt írtam, hogy az egyedi kártyapakli a legmenőbb, tévedtem és megkövetem magam. Igaz, egy igazi nyerőgép beszerzése már egy nagyobb összeget felemészt, de ezzel aztán igazán kitehetsz magadért.

9.: Nyerőgép-párna

Az egyediség a kulcs ezúttal is. Ha valaki szeret elidőzni a félkarú rabló mellett, akkor esélyes, hogy esténként, az ágyban fekve is azokon jár az esze. Jó, meggondoltam magam, ha valaki nagyon rá van kattanva, akkor ne ilyet vegyél neki, mert tényleg máson nem fognak pörögni a fogaskerekek, mint a játékon.

10.: Utazás egy kaszinóvárosba

Igen, most nehéz. De egy év múlva talán már fátylat boríthatunk mindannak, ami idén történt velünk. Én legalábbis ebben reménykedem. Ha el vagy eresztve anyagilag, és valami igazán különleges élményt akarsz adni, akkor irány Las Vegas és egy menő kaszinó! Szerencsére már itthonról is eljuthatsz közvetlen járattal a Bűn Városába. Mindegy, hogy mennyi időre mentek, biztosan felejthetetlen lesz!Las Vegas

Ezek voltak az én karácsonyi ötleteim, bízom benne, hogy valamennyi inspirációt tudtatok gyűjteni ebből a kis listából. Persze, karácsonyig még írok a blogra, de szerettem volna időben megírni ezt a kis összeállítást.

Hunor Ozsvát

Hunor az online kaszinó oldalunk kockája és a blog oldalunk mögött álló ember, aki krupiéként szerzett professzionális szakértelmet. Az online szerencsejáték világ legfrissebb híreivel fog téged naprakészen tartani.

Kapcsolódó témák
Vissza a tetejére