Menu

Tippek és tévhitek a nyerőgépekkel kapcsolatban

Főoldal >> Blog >> Tippek & tévhitek a nyerőgépekkel kapcsolatban

A nyerőgépeket nagyon könnyű megtanulni kezelni, megérteni, és esélyünk is nyílik arra, hogy nagyobb összeget tehessünk zsebre. Nem véletlen, hogy a mai napig nagyon népszerű, függetlenül attól, hogy csak az online kaszinókat nézzük, vagy a hagyományos helyeket is. A rulettel és a blackjackkel ellentétben itt nem lehet egy vagy többfajta stratégiára támaszkodni. Vagy mégis? Ma a nyerőgépekről lesz szó, pár tippel kiegészítve, valamint megmutatom a legnagyobb tévhiteket a játékkal kapcsolatban.

A legnagyobb tévhitek

Ahogy a világon mindenben, itt is vannak olyan történetek, amiket nem feltétlenül kell elhinni. Minél többet kutakodsz, érdeklődsz egy adott témáról, annál több butaságba fogsz beleszaladni. Így van ez a nyerőgépek esetében is, ahol szájhagyomány útján (na meg az internetnek köszönhetően) elég sok fals dolog juthat a füledbe. Ez a három legnépszerűbb tévhit a nyerőgépekkel kapcsolatban:

1.: Manipulálni tudod a nyerőgépeke

Anno mi is írtunk azokról a játékosokról, akik tisztességtelen eszközökkel manipulálni tudták a nyerőgépet, de hamar lebuktak. Az az igazság, hogy normális eszközökkel ez lehetetlen. Nem „szinte lehetetlen”, hanem egész egyszerűen képtelenség.

2.: A „hideg és meleg” nyerőgépek

Tudjátok, mire gondolok. Hány filmben volt már olyan sztori, hogy hősünk egy vagyont öl bele egy nyerőgépbe, nem nyer semmit, majd egy vén kis mamóka odasétál és egy érmével megüti a jackpotot? Tudta a nénike, hogy mi fog történni? Nem, nem tudta. Egyszerűen nem tudhatod, hogy nyerni fogsz-e vagy sem. Abban az esetben van ennek relevanciája, ha a szemed előtt fosztják ki a gépet. Na, akkor azért oda ne ülj le.

3.: Emeld a tétet, ha folyton veszítesz

Ezt már fiatalként is hallottam, amikor még a szórakozóhelyeken lehetett nyerőgépezni. Nem értettem hozzá, így a szakértőkre hagytam, de mindig, mindenki váltig állította, ha már sokat beleöltél, de elhagyott a szerencséd, nem kell mást tenned, mint emelni a téten, úgyis visszajön. Sokszor nem jött vissza. És amikor mégis, az nem ennek volt köszönhető.

Nyerőgépek

A tippek

Mielőtt nagyon belemerülnénk egy pár szót hadd szóljak még. Ahhoz, hogy meg tudd fogadni a tanácsokat egy nagyon fontos szabályt be kell tartani: Ismerd meg a játékot, amivel játszol. Gondolj bele, ha nem érted a szabályokat, hogy mikor nyersz, hogy miért nyertél, hogy mennyit buktál és miért, akkor ezekkel a tippekkel semmire nem mész. Mintha egy focimeccsen beküldenélek csatárnak és nem tudnád, mi az a les vagy hogy kézzel nem érhetsz bele a labdába.

Kicsit bagatell példa volt, de a lényeg szerintem átment.

1.: Játssz online!

Az első tanács, amit egy kezdő kaphat nagyon egyszerű: Felejtsd el a hagyományos nyerőgépeket, játssz mindig online. Nálunk a legjobbak közül válogathatsz, és hidd el, megéri. Egyrészt az otthonod kényelméből játszhatsz, nincs aki kizökkentsen, míg ez egy hagyományos kaszinónál elképzelhetetlen. Másrészt sokkal nagyobb a választék az online térben. Megszámlálhatatlan, van, ahol több ezer játék közül szemezgethetsz.

Sokszor üdvözlő bónuszként ingyen pörgetések is járnak, ezt sem szabad elfelejteni, és akkor jöjjön a második tipp, ami szorosan kapcsolódik ehhez:

2.: Keresd a bónuszokat!

Egy hagyományos kaszinó nyerőgépén nincs semmi plusz, amit kaphatsz a kaszinótól. Egy online esetében viszont nagyon sok lehetőség van, rengeteg dologgal szeretnék az üzemeltetők odacsábítani a játékosokat, ez pedig rengetegszer bónuszok formájában nyilvánul meg. Minden egyes online kaszinó oldalán megtalálható egy „promóciók” fül, ahol egybegyűjtik a legjobb ajánlatokat. Kukkants rá, derítsd ki, hogy melyik passzol hozzád és élj a lehetőséggel!

3.: Felejtsd el a progresszív játékokat!

Folyton látod és hallod, hogy mekkora jackpotokat nyernek ismeretlen emberek… Valószínűleg a nyerőgép, mint lehetőség ezért jött szóba nálad is. Az igazság mégis az, hogy ehhez hatalmas szerencse kell, nagyon hosszú időn át bukhatsz és bukhatsz és bukhatsz… Aztán több mint valószínű, hogy össze sem jön az áhított jackpot.

Azt javaslom, hogy inkább a hagyományos nyerőgépek közül szemezgess, az sokkal kifizetődőbb lesz. És nem, nem azt mondom, hogy lehetetlen megcsípni a jackpotot, csak figyelmeztetlek, hogy sok csalódás fog várni rád, ha ezen az úton indulsz el.

4.: Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!

Ezt nagyon nem kell megmagyarázni, úgy hiszem. Tegyük fel, hogy van egy bizonyos keret, amit a játékra szánsz, igaz? Mi történik, ha peched van és ez a pénz elfogy? Az emberek 90 százaléka nem tud megállni, és saját magát becsapva újabb összegeket költ a játékra. Pedig egyszerű lenne, ilyenkor el kell engedni. Aznapra, vagy arra a hónapra, ez már a játékostól függ. Arról nem beszélve, hogy így könnyen függőség alakulhat ki, ami a teljes vagyon elveszítésével járhat.

Olvashattatok már a függőségről nálunk, azt hiszem, nem éri meg kivívni a sorsot magunk ellen…

5.: Élvezd!

Alapjáraton miért szeretnél nyerőgépezni? Egy kis keresetkiegészítés miatt? Ez a hozzád legközelebb álló kaszinó játék? Remélem, azért az is szerepet játszik, hogy élvezed, amikor játszol. Mert ez nagyon fontos. Tulajdonképpen ez egy játék, egy játék célja pedig többek között a szórakozás. Amennyiben csak és kizárólag a zöld dollárjelek jelennek meg a szemed előtt, de amúgy a hátad közepére sem kívánod a játékot, akkor lehet, rosszul döntöttél és bele sem kellett volna kezdened. Mindig emlékeztesd magad, hogy mennyire fontos, hogy te is jól érezd magad a gombok nyomkodása közben.

Végszó

Ezek lettek volna a mi kis tanácsaink, amit remélem, hogy tudtok hasznosítani. Természetes, hogy egyik sem váltja meg a világot, mert… Egyszerűen a nyerőgépek esetén lehetetlen megváltani a világot. Ha most indulnál el az úton, akkor is, ha már régi motoros vagy, akkor is azt kívánom, hogy sok pénzt nyerj! És azt, hogy élvezd, amit csinálsz. Legközelebb találkozunk!

Hunor Ozsvát

Hunor Ozsvát

Hunor az online kaszinó oldalunk kockája és a blog oldalunk mögött álló ember, aki krupiéként szerzett professzionális szakértelmet. Az online szerencsejáték világ legfrissebb híreivel fog téged naprakészen tartani.

Kapcsolódó témák
Vissza a tetejére