Menu

A szerencsejáték-világ legfurcsább fogadásai

Főoldal >> Blog >> A legérdekesebb fogadások a nagyvilágban

Manapság már gyakorlatilag mindenre lehet fogadni. Attól kezdve, hogy Cristiano Ronaldo coming outol addig, hogy ki nyeri az X Faktor aktuális évadját. Nem vicc, anno még fogadtam is rá. Nyertem…

Vannak azonban olyan sztorik, amikről nehezen hihető, hogy valóságosak. Pedig azok. Némelyik megmosolyogtató, némelyik pedig akkora marhaságnak tűnik, hogy csak na…

1.: Az öt dolláros tét

Az 1960-as években egy Bob Cerf nevű fickó kötött fogadást Theodor Geisellel, hogy nem tud könyvet írni 50 egyedi, ritka szó használatával. Geisel elfogadta a kihívást és tény, ami tény, megírta az egyik legnépszerűbb gyermekkönyvet Dr. Seuss álnéven. A siker annyira sokkolta Bob Cerfet, hogy végül sosem fizette ki a tartozást, de Geisel a sikerrel elég jó lóra tett, maradjunk annyiban.

2.: Tét a pókeren? A feleség

Na, ez egy igazán őrült sztori. Nincs annál… Furcsább módja, hogy válni szeretnél, minthogy felrakod az asszonyt pókeren. Andrej Karpov ezt tette a Szergej Brodov elleni csatájában. Tatjana – a feleség – persze erről semmit nem tudott…

Karpov elvesztette a harcot, szóval papíron a feleségét is. Nyilván ez nem így működik, de mikor Tatjana megtudta, hogy mi történt, ő maga adta be a válópert. És hogy milyen az élet? Később feleségül ment a party nyerteséhez, Szergej Brodovhoz. Tatjana állítása szerint nagyon boldog, mindazok ellenére, hogy igazából csak egy „pókeren nyert” feleség. Ha feleséget nem is, de jó kis pénzt szerezhettek a a legjobb pókeres oldalainkon.

3.: Új mellek… Briannek

Brian ZembicA mellimplantátum manapság nem akkora szó, rengeteg nő él ezzel a lehetőséggel, hogy megszépüljön, hogy elégedett legyen saját magával. Szóval ebben nincs semmi furcsa, kivéve, ha ezt egy férfi csinálja. Brian Zembic egy professzionális szerencsejátékos, aki arról híres, hogy magas tétjeivel biztosította a megélhetést magának.

Legőrültebb fogadása – ebből már kitalálhattátok -, hogy nem mer ciciket csinálni magának. Megcsinálta.

A fogadás alapján csak egy évig kellett volna viselnie, de Briannek annyira megtetszett a dolog, hogy már több mint 20 éve magán hordja. Brian sztorija Michael Konik szerencsejátékkal foglalkozó könyvébe is bekerült.

4.: Egy kis sokk a meccstől. Szó szerint

Oké, már az első három sztori is érdekes volt, de talán ez viszi a prímet. Egy chicagói házaspár, John és Nicole Grant különös fogadást tett 2013-ban. A Green Bay Packers – Chicago Bears NFL meccs győztesét próbálták eltalálni, a tét pedig nem volt kicsi. Aki nyer, az sokkolhatja a másikat. Mármint, tényleg, egy valódi sokkolóval.

Nicole a Packersnek drukkolt, de szerencsétlenségére veszített. John pedig annyira komolyan vette a fogadást, hogy nem egyszer, nem is kétszer, hanem háromszor használta saját feleségével szemben a sokkolót. Nicole nyilván annyira nem örült a dolognak – állítása szerint nem hitte, hogy ezt megteszi vele a férje -, végül a rendőrséget is kihívta. Később ejtette a vádakat.

5.: All in – szó szerint

2004-ben, az akkor 32 esztendős szerencsejátékos, Ashley Revell új szintre emelte az all int. A fickó fogta minden holmiját, ingó és ingatlan javait. Fogta magát és a pénzzel Las Vegasba utazott, hogy aztán mindent feltegyen ruletten. Nem cifrázta, a pirost választotta és szerencséje volt. A golyó a piros 7-esen állt meg, így Revell nyert. 600 dolcsit adott a dealernek (jó kis borravaló) és hazautazott.

6.: Adásban meztelenül

Doria TillierEz egy focis fogadás, egy meglehetősen… Érdekes. Doria Tillier, francia újságíró fogadást kötött, hogy a francia nemzeti csapat nem jut ki a 2014-es brazíliai világbajnokságra. Rossz lóra tett, ugyanis a franciák kijutottak, Tillier kisasszonynak pedig az volt a feladata, hogy ledobja a textilt az időjárás-jelentés közben, élő adásban. Na persze nem kellett a 18-as karika, a hölgy egy mezőn futott keresztül meztelenül, mindössze egy pár cipőben. Mindenesetre tartotta a szavát, ezért pedig jár neki a kalapemelés.

Mára ennyi őrültséget szedtem össze számotokra. Hamarosan találkozunk!

Hunor Ozsvát

Hunor Ozsvát

Hunor az online kaszinó oldalunk kockája és a blog oldalunk mögött álló ember, aki krupiéként szerzett professzionális szakértelmet. Az online szerencsejáték világ legfrissebb híreivel fog téged naprakészen tartani.

Kapcsolódó témák
Vissza a tetejére