Menu

Hajléktalan Bűnözőből Milliomos – Mikki Mase Története

Főoldal >> Blog >> Mikki Mase őrületes története

Ma egy olyan fiatalemberről lesz szó, aki nem ismert lehetetlent és ennek köszönhetően megcsinálta saját szerencséjét. Mai alanyunk az Instagram új sztárja, Mikki Mase, vagyis Michael David Meiterman, aki szó szerint az utcáról küzdötte fel magát a legjobbak közé, és vált internetes szenzációvá. No meg milliomossá.

A kezdetek

Mikki Mase 1991. október 27-én New Jersey-ben született, és egész gyermekkorát itt töltötte. 20 évesen döntött úgy, hogy New Yorkba költözik, de ott sem maradt sokáig. Jelenleg Floridában lakik.

Mase kifejzetten balhés gyerek volt, aki saját elmondása alapján nem ismert határokat, és egyáltalán nem érdekelték tetteinek következményei, emiatt pedig több New Jersey-i iskolából kirúgták, sőt még a börtönt is megjárta. Miután New Yorkba költözött sem lett jobb a sora, hajléktalanná vált, és egy bandához csapódott, ezáltal még mélyebbre került, megismerte a bűnözés cseppet sem rózsaszín világát.

Mielőtt azonban végleg magába szippantotta volna a sötétség, jött egy floridai barát, aki kiutat ajánlott Mikki számára. Azt mondta, hozzá költözhet, dolgozhat nála (egy tetoválószalonban takarított), azonban ennek feltételei is voltak: le kellett mondani az alkoholról és a drogokról.

A felemelkedés

Mikki Mase

Mikki rendbe tudta hozni az életét, és a mélyből a magasba tört. Felajánlottak neki egy állást egy floridai rehabilitációs klinikán, ahol villámgyorsan haladt felfelé a ranglétrán. Ügyes volt, eltökélt és szorgalmas, minek köszönhetően fizetése már igencsak magas volt, évi félmillió dollár.

Hősünk úgy döntött, hogy ezt a pénzt befekteti, és az összegből saját klinikát nyitott, majd miután kapcsolatba került a gyógyszeripar néhány prominens tagjával, 300 gyógyszertárat is megnyitott.

Később úgy fogalmazott, sikerének titka a szerencse mellett a hozzáállása volt. Miután megtapasztalta, milyen az utcán hajléktalanként élni, napi 18 órát dolgozott, mert attól félt, hogy újra a mélybe süllyed.

Jól ment Mikki sora, és évekkel később úgy döntött, elad mindent, a pénz bőven elegendő ahhoz, hogy nyugdíjba vonulhasson, és élvezze az életet. Így is tett.

Mase tarol Las Vegasban

Mikki és Drake

Mase tehát ellátogatott Las Vegasba, és már akkor sem számított szegény embernek, később a vagyonát növelni kezdte. Ebben segített a gyermekkora, amikor még a bűn útját járta. Ekkor ugyanis sok időt töltött gazdag zsidó családokból származó, és az alvilághoz kötődő olasz gyerekekkel, és egész ügyesen megtanult néhány játékot játszani.

Heti háromszor-négyszer utazott Las Vegasba játszani, és az egyik interjújában elmondta, már ekkor 20-50 ezer dolláros plusszal tért haza. Nem volt mit tenni, emelnie kellett a tétet. Ami bejött neki, az 50.000 dolláros nyeremények 300.000-re duzzadtak.

Eleinte blackjacket játszott, később azonban átváltott baccaratra.

Soha nem árulta el a nyertes stratégiát, melyet használ, egyedül annyit osztott meg az emberekkel, hogy nem számolja a lapokat. Egy későbbi interjúban felajánlotta annak lehetőségét, hogy jó pénzért megosztja a titkot azzal, aki hajlandó 50 millió dollárt fizetni érte. Ezt még senki nem tette meg…

Azóta már a kaszinók is felfigyeltek Mase elképesztő nyereményeire, amely végül a kitiltásához vezetett. Szó szerint Las Vegas összes kaszinójából kitiltották, mégpedig a túl nagy nyereményei miatt. Mielőtt a tiltás megtörtént volna, Mikki 11,5 millió dollárt nyert egy hétnapos session során. Ekkor köszönték meg a részvételt, és vált belőle persona non grata.

Mikki Mase a kitiltás óta is Los Angelesben él, és ugyanúgy játszik. A Hustler live casino show keretein belül kiderült, hogy a pókerhez is ért, pedig csak a koronavírus kitörésének idején kezdett el játszani

Mikki vagyona

Elég sok pletyka kering Mikki vagyonáról, vannak, akik abszolút nem hiszik el ezt a hihetetlen történetet, sem azt, hogy a híres stratégia egyáltalán létezik. Épp ezért Mikki egy interjú során bejelentkezett az összes kaszinónál levő fiókjába, hogy megmutassa nyereményeit, és persze veszteségeit. Ezek után már nem lehet kérdés afelől, igazat mondott-e. Egyébként ez az összeg több mint 30 millió dollárt jelent.

Arról nem is beszélve, ha nem lenne igaz ez a történet, miért tiltották volna ki Las Vegas összes valamire való kaszinójából?

Mikki legfrissebb interjúja

Végszó

Inspirálhat-e bárkit Mikki Mase története? Szerintünk igen. Egy drogfüggő hajléktalanból mára egy dollármilliomos aranyifjúvá vált, aki huszonévesen nyugdíjba vonult, és azóta élvezi az életét. A jó hír, hogy ez az életmód sem csábította vissza a sötét énjéhez, 2015 óta nem nyúlt alkoholhoz, kemény drogokhoz, kávéhoz és cigihez.

Te magad is utána járhatsz, mit is csinál, Dirtygothboi néven találod meg Instán.

Hunor Ozsvát

Hunor Ozsvát

Hunor az online kaszinó oldalunk kockája és a blog oldalunk mögött álló ember, aki krupiéként szerzett professzionális szakértelmet. Az online szerencsejáték világ legfrissebb híreivel fog téged naprakészen tartani.

Kapcsolódó témák
Vissza a tetejére