Menu

Az Ötpörgetéses Nyerőgép-Stratégia

Főoldal >> Blog >> Öt pörgetés legfeljebb. Se több, se kevesebb…

Akik otthonosan mozognak a szerencsejáték meg az online kaszinók világában, néha-néha belefuthatnak egy-egy újabb stratégiába, legyen szó rulettről, pókerről, de nagyon népszerű a baccarat és persze a nyerőgépek is a mai online kínálatban. Ma utóbbiról lesz szó, egy állítólag nyerő nyerőgép-stratégiáról, amely felforgatja a játékosok eddigi elképzeléseit. Állítják ezt sokan.

Ezek a stratégiák sokszor azonnal megcáfolhatók, sokszor maga a kitaláló bukik bele saját elképzeléseibe, miután a nagyközönség elé tárta azokat, de van, hogy a stratégián nem találunk fogást. Nem is szeretnénk, jó lenne egy olyan módszer, amivel a kaszinókat végre meg lehetne kopasztani, de az online kaszinók világában ezt még nem találták ki, nem is fogják.

Az ötpörgetéses stratégia

Nyerőgépek

Régen, amikor Magyarországon még nem szorultak be a nyerőgépek a kaszinókba, könnyen hozzá lehetett jutni a napi adag szerencsejátékhoz, mert minden kiskocsmában megtalálható volt legalább egy slot, amíg ki nem tiltották azokat onnan. Nem mondom, hogy ez jó volt, rengeteg szétszakított élet jött ezzel együtt, mert voltak, akik nem épp a legbölcsebben használták ezeket a gépeket, a gyors meggazdagodást látták bennük, aminek gyors elszegényedés, függőség, tartozás lett a vége.

Manapság nem kell kaszinóba járni ahhoz, hogy OKOSAN szerencsejátékozzon az illető, elég felugrani egy online változatra, és lőn világosság, több ezer játék közül válogathatunk kedvünkre.

Az ötpörgetéses stratégiához erre van szükség. Ha nem is több ezer gépre, de több játékra, mert a stratégia lényege a következő: egy sloton csak öt pörgetésünk van, aztán megyünk tovább a következőre. Akkor is, ha buktunk az öt pörgetés alatt, akkor is, ha nyertünk.

A stratégiát egy Youtuber, bizonyos Professor Slots mutatta be, és ő azt állítja, nagyobb az esély a nyerőgépen való nyereségre, ha egy nyerőgépen csak ötször pörgetünk.

Összefoglalva tehát a módszer pofonegyszerű:

– válassz egy nyerőgépet

– pörgess ötöt

– lépj tovább a következő nyerőgéphez (akkor is, ha nyertél az adott gépen)

Működik az ötpörgetéses stratégia?

Nyerőgépek

Ha valaki otthonosan mozog a slotok világában, akkor sejti a választ. Az elmélet maga a hideg vs. forró játékgépek elméletére támaszkodik, amit még soha, de soha nem tudtak bizonyítani, rengetegen érvelnek mellette és rengetegen ellene. Ennek ugyebár az volna a lényege, hogy a hideg gépek marhára nem fognak fizetni, a forró gépek pedig nagy kifizetés előtt állnak.

Az igazság az, hogy ez a stratégia nem bizonyítottan működik. Ez pedig azért van, mert a nyerőgépek véletlenszám-generátort használnak, amely biztosítja, hogy minden eredmény véletlenszerű legyen, ezáltal se lehessen befolyásolni a játékgépeket egyetlen játékosnak sem.

Zárszó

Mindenki nyerni akar az online kaszinójátékokok, ezért kapaszkodnak minden egyes kétes vagy nem kétes stratégiába az emberek. Anno, még egyetemista koromban egy barátom azzal heccelt, hogy megvan a tökéletesen nyerő rulett-stratégiája. Hittem neki, mert Johnny haverom ötször egymás után nyerővel szállt ki a kaszinóban. Követtem minden instrukcióját, mégis elbuktam az első alkalommal minden pénzem. Később ő is elbukta a sajátját, és rájött, mégsem olyan jó ez a stratégia.

Naponta születnek a kaszinó bizniszben elméletek arról, mi a jó, mi nem, de a legtöbbször kiderül, hogy az adott stratégia nem más, mint egy jó nagy átverés.

A szerencsejáték RNG-je miatt olyan igazi nyerő stratégiát nem tudsz választani, erről gondoskodtak a fejlesztők.

Mindig tartsd szem előtt, hogy a nyerési esélyeid ugyanolyanok, függetlenül attól, hogy a hagyományos kaszinóban húzkodod a félkarú rabló karját, vagy online, a laptopod előtt ülve játszol.

Mindig játssz felelősségteljesen, és ne hagyd, hogy felülkerekedjen rajtad a győzelmi kényszer. A slot elsősorban szórakozás, olyan szórakozás, amivel pénzt is lehet keresni, ha hideg fejjel, okosan tudsz játszani, és megállsz, amikor meg kell állni…

Hunor Ozsvát

Hunor Ozsvát

Hunor az online kaszinó oldalunk kockája és a blog oldalunk mögött álló ember, aki krupiéként szerzett professzionális szakértelmet. Az online szerencsejáték világ legfrissebb híreivel fog téged naprakészen tartani.

Kapcsolódó témák
Vissza a tetejére