Menu

Nyerőgépes Tippek Kezdőknek

Főoldal >> Blog >> Slot-tippek kezdők számára

Az egyik leggyakoribb kérdés a kezdő szerencsejátékosok körében az, hogyan lehet a slotokon nyerni. Előre el kell, hogy szomorítsak mindenkit, erre jó válasz nem létezik. Vannak ugyan trükkök és tippek, amik segíthetnek, ám ez nem egyenlő azzal, hogy biztosan nyerők leszünk a nap végére.

Ez a cikk egy vezető, semmi egyéb. Nem mondjuk, hogy százszázalékos módszerünk van, nem akarunk senkit átverni. Vannak, akik kaszinó csalások útján akarnak pénzt szerezni, de újabb rossz hír, a slotoknál ez sem igazán lehetséges. Régen az volt, mára azonban már nem. Viszont az itt felsoroltak segíthetnek abban, hogy nagyobb valószínűséggel győzzük le az előttünk álló fémmasinát.

1.: Válaszd a legmagasabb RTP-t!

Fontos a magas kifizetési ráta

Az oldalunkon számos olyan oldal létezik, ahol az olvasók az online kaszinó iránti szomjukat elolthatják. Kollégáink a különböző oldalak bemutatása során az RTP-t is feltüntetik, így könnyebb a választás a leendő játékosok számára is.

Mi is az az RTP? – teheti fel a kérdést a kezdő játékos. A kérdés pedig jogos. Az RTP egy angol mozaikszó, a Return To Player kifejezésből áll össze, magyarra fordítva pedig inkább kifizetési rátaként hivatkozhatunk rá. Minél nagyobb az RTP, annál valószínűbb, hogy nyertesen hagyod el az adott játékot. Keresd azokat az oldalakat, ahol az RTP eléri vagy legalább a közelében van a 97 százaléknak!

Jól hangzik a 97, de még a magasabb RTP sem garantálja a játékosok számára, hogy nyerni fognak. Abban mi lenne a buli a kaszinó számára? A magas RTP nem egy játékon belüli érték, hanem hosszú időn keresztül kerül meghatározásra. Ezt mindenképp fontosnak tartottam megemlíteni.

2.: A megfelelő szórás kiválasztása

A legjobb nyerőgépes játékok a varianciájukra vagy a volatilitásukra támaszkodik. A variancia alapvetően az a kockázat, amellyel egy slot rendelkezik. Azt mutatják meg számunkra, hogy a játék során milyen és mekkora összegre számíthat a játékos. Variancia alapján háromféle slotot határozunk meg:

Alacsony variancia: Alacsony volatilitás jellemzi, magas találati gyakorisággal. Az ilyen slotok esetén sok az alacsonyabb értékű kifizetés, ezáltal kisebb a kockázat, a sok kicsi nyereménynek köszönhetően a balansz fennmarad.

Közepes variancia: Átlagos kockázati szintet jelent. Tökéletes azok számára, akik nem szeretnék teljesen kockára tenni a bankrolljukat, ám szeretnének nagy nyereményeket is elérni.

Magas variancia: Ritkábban nyer az adott játékos, aki magas varianciájú slotot választ magának. Nem fizet gyakran, ám amikor igen, akkor jó sokat. Az ilyen típusú nyerőgépek azoknak valók, akik nem félnek kockáztatni. Benne van a teljes bukás lehetősége, de őrületesen magas nyereményekkel is kecsegtet.

Kezdetben azt javasolnánk, hogy az alacsony varianciájú gépekkel kezdjen, aki online kaszinóra adja a fejét, főleg, ha a bankrollja kisebb. Fokozatosan, ahogy az ember „megmássza a szamárlétrát”, lehet feljebb lépni.

3.: Használd ki az ingyenes pörgetéseket!

Mindenképp olyan kaszinót válassz, amely felkínál bizonyos mennyiségű ingyenes pörgetést. Ez számodra is megéri, a kaszinónak is, az okokat már korábban részleteztük. Minket az most részletesen nem érdekel, hogy ez a kaszinónak miért érdeke, sokkal inkább az, hogy a játékosnak miért jó!

Azért, mert eközben elsajátíthatja az adott slot szabályait, megérti a játékmenetet, és persze van lehetőség arra, hogy egy kicsit nyerjen is. Egyfajta gyakorlópálya, mint a játékokban, mielőtt az éles mérkőzés elkezdődne. És a legjobb, hogy ingyen van…

4.: Gyakorolj a nyerőgépeken!

Van még egy módja a gyakorlásnak anélkül, hogy a saját pénzed kockáztatnád. Vannak olyan nyerőgépek (a legtöbb azért megengedi ezt a játékosoknak), amelyek lehetővé teszik, hogy játékpénz felhasználásával ismerjük meg őket. Ennek előnye az, hogy nem a saját pénzünket kockáztatjuk, hátránya pedig az, hogy hiába nyerünk nagyot, az csak játékpénz.

5.: Bónuszok kihasználása

Bónuszok kihasználása

Az online kaszinók egyik legnagyobb előnye a hagyományos kaszinókhoz képest, hogy hihetetlen bónuszokkal próbálják magukhoz édesgetni a játékosokat. A piacon egyre nagyobb a verseny, ezért a kaszinóknak a téteket is emelni kell, mielőtt az emberek elpártolnak tőlük, és máshol kezdenek játszani, illetve máshol regisztrálnak.

Ezeket a bónuszokat minden esetben ki kell használni. Hogy milyen kaszinó bónuszt választ az ember, egyéni döntés után születik meg. Viszont itt is vannak jobb és rosszabb bónuszok, ezért nem árt körültekintőnek lenni, és elolvasni az apró betűs részt is.

A legtöbb kaszinó vonzó ajánlatot tesz az asztalra, ám lehet, hogy az apró betűs részben fedi csak fel, hogy a követelmények teljesítésére alig van időd. Épp ezért fontos, hogy olyan bónuszt válassz, ahol nincs ilyen fogadási követelmény.

Ezek lettek volna a mi tippjeink, mindenképp hallgassatok ránk, ha slotra kerül a sor, elég könnyű módja a pénzszerzésnek, ha valaki ügyesen csinálja. És elég könnyű módja a pénz elvesztésének, ha ész nélkül…

Hunor Ozsvát

Hunor Ozsvát

Hunor az online kaszinó oldalunk kockája és a blog oldalunk mögött álló ember, aki krupiéként szerzett professzionális szakértelmet. Az online szerencsejáték világ legfrissebb híreivel fog téged naprakészen tartani.

Kapcsolódó témák
Vissza a tetejére