Menu

Tíz Ok, Amiért Kitilthatnak Egy Online Kaszinóból – II. Rész

Főoldal >> Blog >> 10 ok, amiért kitilthatnak egy online kaszinóból

Az előző hét végén egy kétrészes sorozatot kezdtünk el, és azt ígértük, hogy ezen a héten be is fejezzük. Hát itt van, íme a második része annak, miért is tilthatnak ki a bukik egy online kaszinóból!

Továbbra is azt javasoljuk, ha ilyen előfordul, mindenképp maradjatok nyugodtak, latolgassátok a lehetőségeiteket, vegyétek fel a kapcsolatot az online ügyfélszolgálattal, hogy mielőbb megoldást találjatok a problémára. Mert – ahogy majd látjátok – a leggyakoribb problémák nagy részére van megoldás.

6.: Bónuszok begyűjtése

Na, ez az, amit az online kaszinók nem igazán szeretnek. Manapság minden online kaszinó próbálkozik különféle bónuszokkal, nyitóakciókkal, hogy a játékosokat magukhoz édesgessék. Ez nagyon sokszor komoly nyereményt is jelenthet, amire persze a játékosok is ráharapnak azonnal. Vannak, akik túlságosan is, és mohóvá válnak. Ezeknek a játékosoknak egy bónusz nem elég, többet és többet akarnak. Csakhogy erre nagyon odafigyelnek az illetékesek.

Bónuszok

Mint azt az előző cikkből megtudhattátok, IP-cím alapján figyelik az accountokat, és ha észreveszik, hogy egy IP-címről több fiók, azon belül pedig több bónusz is kiutalásra került, örökös tiltás lehet a vége. Igen, még akkor is, ha a feleséged vette igénybe a bónuszt a másik felhasználói fiók alatt…

Tanács: Ahogy a múltkor is mondtuk, nem tanácsos egy háztartásból két fiókot létrehozni, így azt javasoljuk, legyen bármilyen jó a bónuszlehetőség, az egyikőtök engedjen…

7.: Gyanús banki tevékenységek

A pénzmosás komoly aggodalomra adhat okot a szerencsejátékkal foglalkozó cégek életében, az online kaszinók különösen jó táptalajt képezhetnek azoknak, akik ilyen módon szeretnék tisztára mosni a pénzüket.

Országtól függetlenül a kaszinóknak jelenteniük kell a gyanús pénzmozgásokat, az amerikaiaknál minden olyan esetben jelenteni kell, amennyiben a pénz összege eléri az ötezer dollárt.

Tanács: Egyszerű, senki ne akarja pénzmosásra használni az online kaszinóját.

8.: Túl nagy nyeremény

A kaszinóknak – legyenek azok hagyományos vagy online kaszinók – egyensúlyban kell tartaniuk a nyereségüket. Amennyiben egy játékos rövid időn belül nyer egy nagyobb összeget, az üzemeltetők elkezdhetnek aggódni.

Nem, nem fognak kitiltani, ha egyszer megnyersz egy nagyobb tornát pókeren vagy blackjackben rád mosolyog a szerencse, de ha sokszor nyersz közepes vagy magas összegeket, az azért már gyanússá válik. Nagy az esély, hogy ezek a játékosok valamiféle csalással tesznek szert a nyereményükre.

Tanács: Egyértelmű. Ne csalj! Ha nem csaltál és mégis korlátoznak, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy tisztázd a helyzetet.

9.: Adatok ellopása

Hacker

Vannak szituk, amikor a kaszinó téged véd azzal, hogy a fiókodat letiltja. Amikor egy hacker valahogyan hozzáfér egy online kaszinó adatbázisához, a védelmi mechanizmus, mielőtt még nagyobb probléma születne, tegyük fel, hogy a teljes bankrollod meglovasítanák.

A bűnözők folyamatosan próbálkoznak az online kaszinók meghackelésével, szerencsére azonban a legtöbben a legkorszerűbb biztonsági intézkedéseket használják, ezáltal pedig megakadályozzák azt, hogy ez meg is történjen. Amennyiben bármiféle adatsértés történik, azt azonnal javítják.

Tanács: Bár általában erről a kaszinók is szólnak, de ha bármiféle feltörési kísérlet történik, változtasd meg a jelszavad, és ahol csak lehet, használj kétlépcsős azonosítást!

10.: Az ÁSZF megszegése

Amikor létrehozol egy fiókot valamelyik online kaszinónál, elfogadod az ÁSZF-et. Hogy mi az az ÁSZF? Az Általános Szerződési Feltételek. Tudod, az a hosszú szöveg, amit soha nem olvasol végig. Nyugi, ezzel azért más is gyakran van így.

A legtöbben emiatt a legalapvetőbb szabályokkal sincsenek tisztában, mint például, hogy egy háztartáson belül ne legyen több felhasználói fiók. Szintén tiltás jár azért, ha hamis dokumentumokat küldesz be a személyazonosságod hitelesítésére.

Tanács: Tartsd be a játékszabályokat!

Ez lett volna tehát a tíz leggyakoribb ok, amiért egy kaszinó kitilthat téged.

Hunor Ozsvát

Hunor Ozsvát

Hunor az online kaszinó oldalunk kockája és a blog oldalunk mögött álló ember, aki krupiéként szerzett professzionális szakértelmet. Az online szerencsejáték világ legfrissebb híreivel fog téged naprakészen tartani.

Kapcsolódó témák
Vissza a tetejére