Menu

A Sikeres Szerencsejátékosok Hét Szokása

Főoldal >> Blog >> Hét tipp, amitől jobb játékos lehetsz

Sok cikkünk szólt arról, hogy mennyire lehet a szerencsejátékból megélni, sokszor kerül ez szóba különböző fórumokon is. Mi úgy gondoljuk, hogy lehet ezt karrierként kezelni, ám ehhez rengeteg elhivatottság, akarat, kitartás és türelem kell hozzá.

A mai cikkben hoztunk hét olyan tippet, amit az online kaszinózás nagyágyúi betartanak. Ez segít nekik abban, hogy sikeresek maradjanak. Hiszen bármikor jöhet egy gyengébb időszak, amit a helyén kell kezelni. És ha nem teszed, mindent elbukhatsz.

1.: Kutatás, kutatás, kutatás

A legfontosabb a kutatás és a fejlődés

Közismert, hogy az oktatás és a tudás hajszolása teszi lehetővé az emberek számára, hogy fokozatosan egyre nagyobb sikereket érjenek el egy adott területen. A Birminghami Egyetem készített erről egy tanulmányt, amelyen megállapították, hogy számos foglakoztatási adaton látható, hogyan befolyásolja az oktatás a sikert.

Fontos megjegyezni, hogy ez nem csak a karrierben mutatható ki. Ha ügyesebben szeretnél gitározni, akkor is muszáj gyakorolni, tanulni. És ugyanez a helyzet azokkal, akik online kaszinózásból élnek. Létfontosságú, hogy folyamatosan fejlődjünk, tartsuk a lépést az iparral. Mindig lehet tökéletesíteni a stratégiákat, újakat elsajátítani, megnézni, hogy melyik játéknak van a legjobb hozama ésatöbbi.

2.: A fizikai és mentális egészség fontossága

Az embernek vannak jó és rossz napjai, ám amikor a munkáról vagy a megélhetésről van szó, nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy bármi is elvonja a figyelmünket, csúcsformában kell, hogy legyünk. Ha fáradt vagy, nem mozogsz, a fizikális állapotod kihatással lesz azokra a döntésekre, melyeket póker vagy rulett közben meghozol.

Azok, akik sokat stresszelnek, elveszítik a képességüket, hogy teljes mértékben a játékra koncentráljanak, és hajlamosak lesznek rossz döntéseket hozni.

Egy pszichológiai kutatás kiemelte, a szorongás kikapcsolja az agynak azt a részét, amely elengedhetetlen a jó döntések meghozatalához. Ez a terület a prefrontális kéreg, amely segítségével mérlegelünk, tervezünk, logikusak és racionálisak tudunk maradni.

Egy szó, mint száz: Vigyázz a prefrontális kérgedre!

3.: Tudják, mikor kell kockáztatni

Ha sikeres akarsz lenni, kockáztatnod kell. Örökbecsű mondás ez, a gond akkor van, ha nem tudod, mikor kell és lehet kockáztatni. A profik tudják, ettől profik.

Három módszer van, amivel csökkenteni lehet a kockázatot:

Ez nem azt jelenti, hogy mindig, mindenkor nyerni fogsz, de nagyban segít csökkenteni a veszteségeket.

4.: Türelem rózsát terem

Türelem, rózsát terem

Talán minden nemzetnek van olyan mondása, amely a türelemről szól, arról, hogy megéri türelmesnek lenni. A kínaiak például azt mondják: A türelem egyetlen pillanata katasztrófát háríthat el, a türelmetlenség egyetlen pillanata tönkreteheti az egész életet.

Egy online kaszinóban jártas ember tudja, hogy a szerencse forgandó. Veszteségek és nyeremények folyton váltakozni fognak, és ha esetleg az előbbiből jön több, hajlamos lehetsz arra, hogy frusztrált legyél, és amikor lassítani kéne, akkor gyorsítasz.

Ha türelmes vagy, akkor pontosan tudod, hogy a szerencse forgandó, és hamarosan megérted, hogy semmi értelme sietni. Fel kell ismerni, hogy ez egy maraton, és nem egy sprint, egyetlen nap balszerencséje pedig nem ronthatja el a hosszú távú terveket.

5.: Szoros bankroll-menedzsment

A bankroll-menedzsment fontosságára minden egyes szerencsejátékkal foglalkozó oldal felhívja a figyelmet. Ez az első lépés. Legyen egy bankrollod, amit a legnagyobb biztonsággal, fegyelemmel kezelsz.

Látni kell azt, hogy a szerencsejáték első körben szórakozás, és annak is kell maradnia. Amennyiben képtelen vagy betartani a saját magadnak tett ígéreted, és nem tudod kontrollban tartani a bankrollod, tarts szünetet, de inkább hagyd abba. Akkor ez nem neked való!

6.: Mozogj a realitás talaján

Attól, hogy Phil Ivey egy milliárdos a pókernek köszönhetően, még nem lesz mindenki az. Ha mindenki az lenne, tele lennénk profi pókerjátékosokkal. Amennyiben belátod, mit lehet ezzel maximum elérni, megnyugszol és a játékra fogsz koncentrálni. Ha irreális álmokat kergetsz a játékkal kapcsolatban, valójában sosem leszel elégedett.

7.: Tanulj meg megállni

A szerencsejáték-függőség egy komoly probléma világszerte. Ebben sok mindenki ludas, de elsősorban az, aki függővé válik. Mindig tudd, hol a határ, meddig lehet nyújtózni, és ismerd fel, amikor csak az a megoldás, ha befejezed.

A szerencsejáték szórakozás, ahogy mondtam, ha nem tudsz akként tekinteni rá, ha képtelen vagy elfogadni, hogy nem mindig csak nyersz, akkor a legjobb döntés, amit teszel, hogy el sem kezded.

Hunor Ozsvát

Hunor Ozsvát

Hunor az online kaszinó oldalunk kockája és a blog oldalunk mögött álló ember, aki krupiéként szerzett professzionális szakértelmet. Az online szerencsejáték világ legfrissebb híreivel fog téged naprakészen tartani.

Kapcsolódó témák
Vissza a tetejére