Menu

Online Kaszinó – Mikor Érdemes Játszani?

Főoldal >> Blog >> Mikor szerencsejátékozzunk online?

Évtizedek óta folyik vita arról, hogy mikor a legjobb elvégezni bizonyos napi teendőket. Számtalan tanulmány született erről. De mi a legjobb a szerencsejátékosok számára? Mikor kell játszaniuk?

Vannak, akiknek nincs konkrét időpontja erre. Lehet, hogy egész nap „ott eszi őket a fene”. Az ilyen típusú játékos reggel felkel az ágyból, és azonnal egy pörgetéssel kezd, egy kis pókerrel vagy blackjackkel.

Szerintünk azonban muszáj kialakítani egy menetrendet. A hosszú és fárasztó session mindenkivel előfordul, létfontosságú viszont, hogy az ember törődjön magával, családjával és barátaival egyaránt.

Játssz, amikor képben vagy!

Játssz, amikor képben vagy!

Oké, ez talán evidens a legtöbbeknek, de valld be, hányszor fordult elő, hogy picit pityókásan, vagy épp egy hosszú munka után ültél le játszani? Valószínűleg ez mindannyiunkkal előfordul, pedig magunkkal cseszünk ki ilyenkor. Bizonyított többek között, hogy kialvatlanul, fáradtan vagy másnaposan az agyunk kevésbé tud koncentrálni. Semmi szín alatt nem érdemes ködös fejjel, fáradtan vagy dekoncentráltan játszani.

A legtöbbet akkor hozhatjuk ki saját magunkból, ha összpontosítani tudunk. Ez különösen igaz az olyan játékokra, mint a blackjack vagy a Texas Hold’em. Ahhoz, hogy a legjobb előnyökkel és esélyekkel élni tudjunk, szükség van arra, hogy képben legyél, tudj számolni, gondolkozni és ha kell, villámgyorsan dönteni.

Példának okáért pókerben a legjobb eredmény eléréséhez szellemileg fittnek és gyorsnak kell lennünk. Ha kell, inkább megfontoltnak. De a lényeg, hogy mindig koncentráltnak kell maradnunk. Máskülönben úgy lehúznak minket, mint annak a rendje.

Az, hogy mikor vagy a legélénkebb, függ a munkádtól, életstílusodtól, napi teendőidtől. Vannak, akik éjjel dolgoznak, némelyek váltott műszakban. Összefoglalva, egy olyan időpontot kell választanod, amikor a legjobban érzed magad szellemileg.

Játssz a kevésbé forgalmas időszakokban!

Lehet, hogy ez kissé ellentmond a fentieknek, de ha sikerül megtalálni a közös mezsgyét, akkor nyert ügyed van.

Az, hogy egy online kaszinónál ez mikor következik be, nagyban függ attól, hogy a világ mely pontján játszol, illetve attól is, hogy az adott kaszinóban a világ melyik részéről jönnek a játékosok?

Amennyiben az élő osztós játékokat preferálod, előfordulhat, hogy egy forgalmas időszakban nem lesz helyed. Az alacsonyabb limittel rendelkező asztalok gyorsabban megtelnek, és lehet, hogy többre most nem futja a bankrollod alapján. Ilyenkor várnod kell, értékes időt buksz, amit biztosan lehet jobb célokra is használni.

Emellett a kevésbé forgalmas időszakokat az online kaszinók általában megpróbálják megnyomni különböző akciókkal, pont azért, hogy magukhoz csábítsák a játékosokat. Ilyenkor ki lehet forni jó kis promóciókat, freerollokat, amik segíthetnek.

Pókerezz hétvégén!

A kaszinókban nem sok a fizetés

Szeretnél kifogni pár fisht? A hobbipókeresek általában hétvégén ülnek le a gép elé, hogy egy tapasztalt pókeres elszedje minden vagyonukat. Péntek vagy szombat este te lehetsz az a tapasztalt pókeres, ilyenkor meg lehet kopasztani a kevésbé ügyes spílereket. Egyesek szerint este hét és hajnali kettő között javasolt játszani.

Ráadásul a legtöbb pókeroldalon a hétvégén több versenyt is rendeznek különböző tétekkel, amit szintén előnyödre fordíthatsz.

Mi a legjobb időpont?

Ez az, amit neked kell tudnod. Adtunk számodra pár mankót, aminek segítségével létrehozhatsz egy menetrendet. A legfontosabb, hogy mindig tiszta fejjel, ez az első lépés. Utána pedig már saját magad preferenciái alapján választhatod meg, mikor lehetsz leginkább profitábilis.

Hunor Ozsvát

Hunor Ozsvát

Hunor az online kaszinó oldalunk kockája és a blog oldalunk mögött álló ember, aki krupiéként szerzett professzionális szakértelmet. Az online szerencsejáték világ legfrissebb híreivel fog téged naprakészen tartani.

Kapcsolódó témák
Vissza a tetejére