Menu

Online Póker: Kikre Érdemes Figyelni 2023-ban?

Főoldal >> Blog >> A legjobb pókerjátékosok 2023-ban

Körülbelül 19-20 voltam, amikor az egyik magyar adó elkezdte behozni a különböző külföldi pókerversenyeket, és eleinte úgy is le tudott kötni, hogy a szabályokat sem ismertem. Aztán a barátaim megismertettek a játék szabályaival, és elkezdtünk játszani. Persze fiatal felnőttként nem ábrándoztam már semmiféle karrierről, de mindig vonzott a lehetőség, hogy komolyabban vegyem a játékot, és ebből éljek. Ha nem is pontosan ez lett a jövőm, de azért valami hasonló. És a játékot azóta is élvezem. Szeretem nézni a különböző közvetítéseket, de egy online kaszinó pókerjátszmája is odaragaszt a képernyő elé.

Ezért ezen a héten elhoztuk nektek azokat a pókerjátékosokat, akikre megéri odafigyelni 2023-ban. A rutinosabbak számára egyetlen név sem lesz új ezen a listán, sőt némelyikük a könyökükön jön ki, de ha még új vagy az online kaszinó és a póker világában, akkor talán érdekesnek találod majd ezt a rövid irományt.

1.: Phil Ivey

Phil Ivey a pókertörténelem egyik legnagyobb alakja, megkerülhetetlen szereplője. Közel két évtizede játszik és az is ismeri, aki még csak nemrég tanulta meg a Texas Hold’Em szabályait. Az amerikai versenyző összesen tíz World Series of Poker-karkötővel rendelkezik, nem hiába tartják őt minden idők egyik legjobbjának. Ivey egyik legnagyobb nyereményét a 2012-es Aussie Millions alkalmával nyerte, kétmillió dollár ütötte a markát. Az online póker is – mint kiderült – jövedelmező volt számára, csak a Full Tilt Pokeren 6 milliót játszott össze. Hatalmas tapasztalattal rendelkezik, az eredményei, a játékstílusa pedig olyan egyedi, hogy a mai napig lehetetlen megunni.

2.: Espen Uhlen Jörstad

Espen Uhlen Jörstad

Egy norvég profiról van szó, aki akkora reputációval nem rendelkezik, mint Phil Ivey, ám eredményei miatt nincs szégyellnivalója. Több mint hárommilliós nyereményt szedett eddig össze élő versenyeken, és nem úgy tűnik, hogy a srác visszavesz a tempóból. Jörstadot az online térben mutatott teljesítménye emeli ki a többiek közül, eddig közel 3 milliót keresett online pókerrel.

Minden bizonnyal 2023 maradék részében is láthatunk kiemelkedő eredményeket tőle.

3.: Sam Grafton

Sam Grafton 2005 óta profi játékos, és ez idő alatt több mint 8 millió dolláros bevételre tett szert. „SamSquid” egyik legjobb versenyét 2022-ben a Coin Rivet Invitational során játszotta, ekkor nyerte a legtöbb pénzt, összesen 5 és félmillió dollárt. Három nappal korábban pedig ugyanezen az eseményen, egy high roller versenyen második lett, és akkor is közel 1 milliót vihetett haza.

Kiszámíthatatlan, ügyes és tapasztalt versenyző, akit nem árt szem elől téveszteni.

4.: Daniel Cates

Becenevén Jungleman. Cates több mint tíz éve mondhatja magát profinak, sikereit legfőképp online pókernek köszönheti, de az élő versenyeken is tudják, hogy ki is ő. Cates remek pszichológiai képességekkel rendelkezik, olvassa az embereket, és még a legnagyobbakkal, például Phil Ivey-val is meccselt.

5.: Jason Koon

Jason Koon

Jason Koont tartják a világ egyik legjobb játékosának, karrierje során 30 millió dollárnál is magasabb összeget nyert, szóval a jelző abszolút indokolt, amikor róla beszélünk. Többször nyert meg (vagy került döntő asztalhoz) rangos eseményeken, mint amilyen a World Series of Poker és a Triton Series. Ahhoz képest, mennyire sikeres versenyzőről beszélünk, Koon 2022-ben nyerte meg első WSOP-karkötőjét, ám tuti, hogy itt nem áll meg az amerikai, aki egyébként hétfőn ünnepelte 38. születésnapját.

Mi azt mondjuk, őket érdemes figyelni, de nem árt nyitva tartani a szemünket, hiszen egymás után jelennek meg a nagy tehetségek a póker világában.

Hunor Ozsvát

Hunor Ozsvát

Hunor az online kaszinó oldalunk kockája és a blog oldalunk mögött álló ember, aki krupiéként szerzett professzionális szakértelmet. Az online szerencsejáték világ legfrissebb híreivel fog téged naprakészen tartani.

Kapcsolódó témák
Vissza a tetejére