Menu

Őrült sztorik a kaszinók alkalmazottaitól

Főoldal >> Blog >> Első kézből érkeznek a hihetetlen sztorik…

Ha eszünkbe jut a kaszinó, egyből a csillogásra, az elegáns ruhákra, koktélokra, hangzavarra, fényekre és a győzelemre asszociálunk. Pedig van a kaszinóknak egy olyan oldala is, amit hajlamosak vagyunk nem észrevenni. Mert nem akarjuk látni, mert azzal összeomlana egy olyan illúzió, ami a fejünkben létezik. Vagy mert még nem találkoztunk vele.

Néha a csillogás helyett valódi drámák zajlanak ezeken a helyeken, és a mai cikkben ilyenekről lesz szó.

Én magam is láttam már cifrább szitukat néhány kaszinóban, de amit alább olvashattok, ahhoz nem volt „szerencsém”. És ez így van jól…

Az alábbi történeteket a kaszinók alkalmazottai osztották meg:

A vizelő vendég

Egy elégedetlen – és részeg – vendég a pókerasztalnál ült, amikor valami olyat tett, amire senki nem számított. Ez nem valami clickbait cucc részemről, arra tényleg nem lehetett felkészülni, hogy emberünk felállt a székére, lehúzta a cipzárját, és nemes egyszerűséggel levizelte az osztót. Szegény hölgy azonnal jelezte, hogy gond van, a semmiből ott termett pár biztonsági ember, és kisebb dulakodást követően kivitték. Gondolhatjátok, hogy nem udvariasan kitessékelték, valószínűleg egy sötét helyen jó pár olyat kapott, ami után nem lesz kedve ilyen „vicces” dolgokhoz.

Egyébként az osztó hölgyet nem viselte meg annyira a dolog, lezuhanyozott, kapott egy friss egyenruhát, és hamarosan már egy másik asztalnál folytatta a munkáját.

A vendég, aki róka komával állt bosszút

A következő történet egy ázsiai kaszinóban történt meg, főszereplője egy ázsiai üzletember, és egy osztó, aki még zöldfülű volt. A fickó egy Európában kevésbé ismert játékot játszott, a Pai Gow Tiles egy Ázsiában honos dominój-játék, de nem is ez a lényeg. Hosszasan időzött a jól szituált üzletember az asztalnál, a tét egyre nőtt, és neki jól ment a játék. A nehezen összeszedett nyereményét aztán egy játékra feltolta, és úgy tűnt, hogy nyerni is fog, azonban végül a házé lett a győzelem.

Emberünk ezt nagyon nehezen viselte, előbb csak az asztalon levő felszereléseket, zsetonokat szórta szét, majd az asztalt ütötte, káromkodott. Majd úgy döntött, hogy ez még nem elég. Fogta magát, és ledugta az ujját a torkán, azzal a céllal, hogy… Csináljon egy kis takarítanivalót. Meg is történt, el tudjátok képzelni a frissen a suliból kikerülő osztó arcát…

A villantó vendég

Emberünk egy Új-zélandon levő kaszinó alkalmazottja volt, amikor egy thai nemzetiségű nő ült le hozzá. A hölgynek nem volt szerencséje, 12 milliót bukott majdnem kevesebb, mint egy óra alatt. Mivel még játszani akart, visszarepült az otthonába – amit amúgy a kaszinó privátgépén tett meg -, hogy felmarkoljon egy kis pénzt.

Miután visszatért, ismét ugyanoda ült le, ugyanahhoz az osztóhoz, és elherdált még 15 milliót. Ebben még nincs semmi különleges, számtalan dúsgazdag ember éli ki a vágyait a kaszinókban.

A hölgynek voltak azonban furcsa szokásai. Egyrészt, mindig kikötötte, hogy csak fiatal, fehér férfiak lehetnek az osztók. Ez a főszereplőnk számára azért volt probléma, mert a kollégái mind ázsiaiak voltak, ezért egymás után 10 alkalommal élvezhette a hölgy társaságát. De a másik szokás már annál kellemetlenebb volt: A nő minden egyes játék előtt villantott egyet az osztónak, úgy gondolta, hogy ez szerencsét hoz majd neki. Azon a tíz estén sem ő, sem a dealer nem érezte annyira jól magát…

Tragikus történetek

Vannak még olyan sztorik, melyeket a különböző fórumokon lehet fellelni, amelyek cseppet sem viccesek. A fentebb olvashatók sem azok, de az kijelenthető, hogy legalább ezek az emberek ártalmatlanok voltak. De akadtak sztorik, amiknek nem lett jó vége. Volt egy fickó, aki a válása miatt csúszott bele a szerencsejátékba, mindent elvesztett, és végül a kaszinó fizette ki a repülőjegyét haza. Volt osztó, aki azt mesélte el, mennyire semmibe vették a vendégek, a részegek állandóan vegzálták és a biztonsági személyzet semmit nem tett ez ellen.

Akadt, aki elmesélte, hogy egy kedves törzsvendég a kaszinóban szállt meg, és miután mindent elveszített, a szobában véget vetett az életének.

Szóval nem egyszerű a helyzet, és leginkább a kaszinók alkalmazottai azok, akik nagy dózisban kapják ezeket a nem túl jó történeteket, ők élik át, nekik kell feldolgozni. És ez nem minden esetben könnyű. Nem hiába fizetnek a kaszinókban jól az ott dolgozóknak, hiszen könnyen lehet, hogy maradandó lelki traumáik lesznek.

Nem akartam lehúzni senkit, a hagyományos kaszinóknak is megvan a maga szépsége, és nem mindennapi dolgokról beszélünk. Ahogy mindennek, ennek is megvan a maga szépsége, és valaki évtizedeket is le tudott úgy húzni egy kaszinóban, hogy nem érte semmiféle attrocitás, ettől tehát nem kell félni.

De igen, az alkohol, az elkeseredettség ki tud váltani olyan dolgokat az emberekből, ami által csak ösztönlények lesznek, akikből kiveszik a félelem-, és a szégyenérzet.

A következő héten ismét találkozunk!

Hunor Ozsvát

Hunor Ozsvát

Hunor az online kaszinó oldalunk kockája és a blog oldalunk mögött álló ember, aki krupiéként szerzett professzionális szakértelmet. Az online szerencsejáték világ legfrissebb híreivel fog téged naprakészen tartani.

Kapcsolódó témák
Vissza a tetejére